Arafat, in bataia pustii. Atac DEVASTATOR după tragedia de la Matei Balș

Șocată de incendiul izbucnit vineri dimineață la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală și în urma căruia au pierit 7 pacienți internați cu forme grave de Covid-19, Monica Tatoiu nu a mai rezistat și a răbufnit la adresa lui Raed Arafat.

„Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani. Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau”, a declarat controversata femeie de afaceri în cea mai recentă ediție a emisiunii online moderate de Adriana Bahmuțeanu.

Cât despre protestele care au avut loc în weekend-ul recent încheiat și vor continua, cel mai probabil, pe tot parcursul săptămânii, potrivit spuselor sale, acestea nu fac altceva decât să-i sprijine pe cei care „ne împing în dezastru să putem fi cumpărați pe trei lei”.

„Uită-te la ăla care e șeful ISU pe toată țara. Sau pe București, cred că pe București. Și-a construit o piramidă de relații, cum a făcut și Mazăre. Cum au rezistat o grămadă de șefi de nivelul trei din ministere 20 de ani.

Veneau miniștri, plecau miniștri, ăia tot acolo erau. E unul la Ministerul Educației, nu știu dacă e mai e acum acolo, dar a stat vreo 25 de ani, pentru că s-a făcut util.

La Primăria Capitalei s-au schimbat nu știu câți primari, erau câțiva oameni acolo și cred că încă mai sunt.

Oamenii care stau în spate și știu tot, îl croșetează pe oricine vine să facă ceva bun. Or dacă nu vine să facă ceva bun, ăia sunt primii oameni racolați, că ăia știu tot.

Asta s-a întâmplat de 30 de ani în România. Și cine ar trebui să facă ordine nu o face. Suntem împinși în dezastru să putem fi cumpărați pe trei lei.

Eu nu sunt de acord cu mișcările astea de stradă acum, când noi lucrăm pe un buget de anul trecut. Exact ca în 2010, pe vremea lui Băsescu, când au tăiat pensiile și salariile.

Sursa: fanatik.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *