“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Arafat, făcut praf! „Nu te vedem mai mult de o lună în funcție!”

raed arafat europa libera 696x392 1

Liderul AUR, George Simion, îl numește „mafiot” pe secretarul de stat Raed Arafat, printr-un comentariu venit în urma unei postări a șefului DSU. Mai mult, Simion spune că partidul său nu crede că Arafat va mai rezista în funcția pe care o deține mai mult de o lună.

Secretarul de stat în ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, postase un mesaj pe o rețea de socializare, în care afirmă că sistemul sanitar din România este pus la pâmânt.

Raed Arafat vorbește despre dezintegrarea sistemul sanitar românesc
„Până nu este acest sistem dezmembrat, dezintegrat și făcut praf, nimic nu va merge bine în sistemul sanitar!

Cel puțin aceasta este impresia pe care vrea să ne-o lase Ministerul Sănătății împreună cu sindicatul serviciilor de ambulanță și sfătuitorii apropriați domnului ministru, ieșiți la lumina reflectoarelor dupa 20 de ani de lupte din umbră împortiva progresului și împotriva soluțiilor care vin în sprijinul sistemului de urgență și al pacientului”, a scris, pe Facebook, Raed Arafat.

Disputa avută cu ministrul Sănătății continuă
Cu această ocazie, șeful DSU atrage atenția asupra tentativelor unor grupuri de interese care vor să-l înlăture de la conducerea serviciului de urgență, referindu-se la subiectul preluării SMURD de către ministerul Sănătății, actualmente aflat în subordinea MAI.

„Mesajul meu către colegii din sistemul integrat de urgență, medici, asistenți, pompieri, paramedici, piloți și ambulanțieri, este de a ramane uniți și de a nu se lăsa induși în eroare și manipulați de unele grupuri de interese.

Sunt convins că vom trece și peste acest moment creat artificial, dar care se poate transforma într-o amenințare reală asupra sistemului integrat de urgență”, a mai scris Raed Arafat.

George Simion reacționează dur
Văzând postarea făcută de șeful DSU, George Simion, liderul AUR spune că Arafat va fi înlăturat din funcție foarte curând.

„Vei dispărea, mafiotule! Tu ai de partea toate partidele sistemului minus Rafila, noi suntem Alianța pentru Unirea Românilor – AUR și nu te vedem mai mult de o lună în funcție. Chiar dacă toți din consiliul de administrație îți dau like”, a replicat George Simion, pe Facebook.

Alexandru Rafila l-a făcut praf pe Raed Arafat
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila a reluat ideea mutării serviciului de medicină de urgență SMURD în subordinea sa. Pentru el, această mutare pare să fi devenit o chestiune de viață și de moarte. Asta chiar dacă singurul argument pe care îl aduce în favoarea sa este că în cadrul SMURD activează medici și asistenți medicali.

„Nu cred că domnul doctor Raed Arafat este proprietarul medicinei de urgenţă din România, aşa cum nici eu nu sunt în vreun fel proprietarul sistemului de sănătate. Discutăm de nişte atribuții care sunt definite în diverse acte normative, inclusiv în Codul Administrativ care reglementează domeniile prin care acționează fiecare minister din acestă ţară. Cred că este suficient să citim numele celor două ministere”, a declarat Alexandru Rafila la Antena 3.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Pentru cine a scris articolul:aceasta scriere avea sens daca ar fi redat un comentariu care sa analizeze argumentele celor doi oficiali,nu un calificativ dat de AUR. Intentia articolului se vede clar din titlu.Dar daca si asa se castiga bani….. La mai multi !

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.