Arafat face anunțul momentului! Pericol IMENS pentru români


Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat le cere românilor să nu se comporte ca și când nu ar exista niciun pericol, legat de infecția cu noul coronavirus.

Raed Arafat a scris pe facebook că, în primele patru zile ale acestei săptămâni s-au înregistrat 1.336 cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, ceea ce arată că suntem departe de momentul în care nu va mai fi nici un caz.

”Pe plan mondial pana acum s-au confirmat 3.846.226 de persoane și au decedat din păcate 265.873 de persoane, iar pandemia este doar la inceputul ei. De aceea solicitam in continuare oamenilor sa aiba grija, sa aiba rabdare, sa fie intelepti, si sa respecte in continuare regulile de distantare, indiferent cat de greu le este si indiferent ce pareri sau „trazneli” citim pe retelele de socializare sau ascultam în spatiul public”, a scris Arafat.

Situația din momentul defață, când România este gata să relaxeze condițiile impuse de ordonanțele militare, nu este nici departe una bună, fiind comparată cu ceea ce s-a înregistrat acum o lună, sau acum două săptămâni. ”Am ajuns la o faza hilara incat nu mai avem răbdare sa terminam ce am început cu bine, si ni se induce in continuare ideea ca nu ar mai fi nevoie de masuri si ideea ca totul este bine si ca masurile care au fost luate ar fi fost nejustificate si incorecte.

Unii chiar incearca sa convinga populatia ca boala nu ar exista si ca totul ar fi o inventie si o conspiratie, insa ma intreba daca vreunul dintre acestia se va simti pentru un moment responsabil pentru imbolnavirea sau decesul unei persoane care a luat de bune datele false si manupulative raspandite de acesta. Eu va rog, in continuare, sa respectati regulile si sa aveti grija, indiferent ce vi se spune, pentru ca regretul vine prea tearziu si cu costuri care pot fi foarte mari!”, a mai scris Arafat.

167 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

LASA UN COMENTARIU