Arafat e negru de furie: S-a ajuns prea departe!


Raed Arafat este negru de furie din cauza atacurilor care nu mai contenesc, atât la adresa lui, cât şi a celorlalte voci de profesionişti care încearcă să convingă populaţia de pericolul real al coronavirusului.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, se arată extrem de deranjat de criticile pe care le primeşte din postura sa de personaj-cheie în gestionarea situaţiei epidemiologice din România.

“S-a ajuns prea departe!”, spune Arafat. El îi critică pe toţi cei care postează de pe conturi false pe Facebook sau pe cei care pun zilnic sub semnul întrebării deciziile doctorilor fără să aibă nici cea mai mică legătură cu Medicina.

“Cum scrii ceva pe Facebook, ești atacat de pe conturi false. Apar tot felul de discuții care pun sub semnul întrebării toate măsurile pe care le-am luat. Când apar oameni care nu au nimic cu meseria de medic, nu au nicio legătură cu Medicina și o iau pe toate părțile despre COVID-19, fără să ia contextul medical, și pun sub semnul întrebării deciziilor doctorilor… ce să mai zici?! S-a ajuns prea departe! Acești oameni trebuie să aibă responsabilitate!”, a declarat Raed Arafat pentru Antena 1.

Citiți și:  Breaking news. Arafat, făcut Cavaler de președintele Iohannis

“Sunt unii care știu foarte bine să vorbească despre coronavirus, dar nu mai vor să iasă în față”
Şeful DSU a arătat şi care este marele pericol din prezent: faptul că persoanele care ar putea vorbi în cunoştinţă de cauză, pentru a oferi informaţii pertinente, aleg să nu o mai facă, de teama înjurăturilor.

“Am rămas doar câțiva nebuni care continuăm să ne expunem. Suntem înjurați, dar ne asumăm ce spunem”, declară, cu amărăciune, Raed Arafat.

“La un moment dat, dacă vedem că situația nu mai este atât de roz, poate ar trebui să vină să dea răspunsuri populației. Au început să iasă anumite personaje, pe linie juridică, și să spună că oamenii au fost tratați experimental… că au fost tratați cu un medicament pentru HIV… Toată lumea a folosit medicamentul respectiv… Omul de rând nu are acces la toate datele medicale.

Citiți și:  Arafat da DECLARATIA ZILEI: E INEVITABIL ca noua tulpină de coronavirus să ajungă în România

Pericolul mare este următorul: persoanele care pot vorbi în cunoștință de cauză… multe dintre acestea nu mai vor să o facă! Am rămas doar câțiva nebuni care continuăm să ne expunem. Suntem înjurați, dar ne asumăm ce spunem. Repet: sunt unii care știu foarte bine să vorbească despre coronavirus, dar nu mai vor să iasă în față de teamă să nu fie înjurați”, a mai precizat Raed Arafat.

Sursa: capital.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU