Arafat dezvaluie cel mai negru scenariu. News alert

Cel mai negru coșmar al autorităților este pe punctul de a deveni realitate. În contextul în care numărul noilor infectări cu coronavirus a crescut alarmant, Raed Arafat face predicții care ne dau fiori reci pe șira spinării.

După ce în ultimele două săptămâni numărul de infectări cu noul coronavirus a crescut alarmant, Raed Arafat face predicții care pun pe jar opinia publică. Astfel, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a declarat că în curând vor fi zilnic peste 100 de pacienți la ATI pe zi și medicii vor fi nevoiți să trieze pacienții, informează Antena 3.

Raed Arafat, scenariul despre care nimeni nu vrea să vorbească

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, în urmă cu doar câteva zile, că România traversează o perioadă foarte grea în contextul pandemiei de coronavirus.

Ne așteptăm să crească numărul de cazuri. Vă dau niște cifre ca să vedeți despre ce vorbim. Avem 615 localități care au între 1,5 și la 3 la mie, 255 de localități cu peste 3 la mie, 44 municipii între 1,5 și 3 la mie, și 15 orașe cu peste 3 la mie.

De aici vine presiunea și presiunea pe ATI. Măsurile luate pot duce la o curbă descendentă. Am discutat cu domnul ministru Tătaru. Spitalul Malaxa va fi transformat în spital COVID. S-a stabilit un număr de paturi suplimentare pentru COVID. Un etaj de la Spitalul Pantelimon va fi pentru COVID.

La un moment dat, toate spitalele vor primi pacienți COVID.

Sunt mai multe județe care ne-au cerut ventilatoare pentru a suplimenta numărul de paturi. De exemplu, Mureș, Vâlcea și la Iași.

În următoarele 4-6 săptămâni, cam asta va fi situația”, a spus Raed Arafat.

Raed Arafat face apel la medici

„Din păcate nu suntem într-o situație normală. Ne desfășurăm activitatea într-o perioadă dificilă. Modul de lucru normal nu-l putem invoca. Înțeleg că medicii sunt obosiți, dar impactul cere și măsuri specifice. Poate unii nu sunt obișnuiți.

Am văzut azi discuția cu terapia intensivă de la Timișoara. Nu înseamnă că unitatea nu a salvat vieți. Problemele care apar le rezolvăm. Este imposibil să asigurăm condiții de normalitate”, a mai spus Arafat.

Evz.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasa un comentariu