Arafat dă de pământ cu Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan: Cei doi demiși AU MINȚIT fără să clipească

”Nu doresc sa intru in polemici si discutii pe tema ordinului cu criteriile de carantinare, care face subiectul atentiei opiniei publice. Consider insa necesara clarificarea documentata a unor aspecte procedurale pentru care am fost contactat de mai multi reprezentanti ai mass-mediei.”, așa își începe declarația Raed Arafat în care expune clar că Andreea Moldovan și Vlad Voiculescu au mințit fără să clipească, în fața presei, când au vorbit despre celebrul ordin care a dus la demiterea lor.

Cei doi au spus că Arafat știa despre ordinul de carantinare și că el trebuia să îl anunțe pe Florin Cîțu, nu ei. În plus, Voiculescu și Moldovan au declarat că ordinul nu avea nevoie de aprobarea CNSU.

Citiți și:  Arafat a ținut ascuns faptul că anticorpii monoclonali donați erau EXPIRAȚI! Germania și-a bătut joc de români. A trimis medicamente ieșite din termen de două luni

„Vreau să încep cu explicații clare asupra modului de luare a deciziilor în situația pandemiei, și mai ales în ce privește grupul tehnico-științific. Grupul tehnico-științific a fost înființat de Comitetul Național pentru Situații de Urgență ca un grup de suport pentru bolile înalt contagioase. Este un grup care include experți, care include instituții și au un rol în a lua decizii și în a propune soluții tehnice către CNSU. De altfel, grupul are un regulament de funcționare, care a fost aprobat acum câțiva ani, pentru că grupul este mai vechi decât pandemia în care ne aflăm. Și dacă citim acest regulament vedem că: „hotărârile grupului tehnico-științific se transmit spre aprobate” – atenție, spre aprobare! – Comitetului național pentru situații speciale de urgență, cum era numit atunci comitetul. Deci, grupul tehnico-științific nu ia decizii de la sine și le execută, deciziile grupului pleacă ca propuneri pentru CNSU, condus de primul-ministru și reprezentat în Comitet de miniștri și de șefi de instituții, unde se dă aprobare sau se poate modifica anumite criterii pe care noi propunem în alt sens pentru a ieși hotărârea CNSU.”, spune Arafat,

Citiți și:  Iulian Bulai LOVESTE DIN NOU. Raed Arafat l-a calcat pe nervi

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!