Arafat, avertisment pentru români! Ne așteaptă zile crunte. Ce trebuie să facem ca sa evitam o catastrofa


Secretarul de stat, Raed Arafat, lansează un avertisment crunt pentru toți românii. Ne așteaptă zile crunte. Suntem obligați să respectăm ordonanțele militare, altfel va fi un adevărat dezastru în România.

Intervenție extrem de dură a lui Raed Arafat chiar înaintea Sărbătorilor Pascale. Șeful DSU spune că ordonanțele militare nu se discută.

Este un avertisment dur al secretarul de stat în MAI, care transmite un avertisment celor celor care încearcă să încalce regulile de izolare de Paşte, având în vedere că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus.

Avertisment dur al lui Raed Arafat
Poliţia şi Jandarmeria vor interveni, dacă românii vor încerca să ajungă la biserică în noaptea de Înviere.

Citiți și:  Raed Arafat: România ar putea ajunge la 5.000-7.000 de cazuri pe zi, peste 10 zile

„Pentru cei care au în gând să încalce regulile şi să iasă din case şi să meargă la biserică, îi atenţionez pe toţi că vor fi supuşi rigorilor legii.

Deci, ieşirea la biserică va fi contrar reglementărilor şi legii şi, atunci, Poliţia şi Jandarmeria vor trebui să acţioneze. Ei nu vor putea să stea să se uite la unii care se adună într-un anumit loc.

Statul acasă este foarte necesar, ca să prevenim o catastrofă care să aibă loc peste 7-14 zile”, a transmis şeful DSU, Raed Arafat, la Antena 3.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

521 de vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile