Arafat arunca alta BOMBA! Anunt de ULTIMA ORA pentru toti romanii

Secretarul de stat în MAI, doctorul Raed Arafat, anunță alte vești proaste pentru români

Raed Arafat a făcut un anunț de ultimă oră care îi privește pe toți românii.

Secretarul de stat în MAI a declarat că este posibil să petrecem Crăciunul și Revelionul în izolare.

Întrebat cum se vor desfășura sărbătorile de iarnă în acest an, secretarul de stat, Raed Arafat, a declarat că este mult prea devreme pentru a se putea pronunța.

Sărbătorile de iarnă, în pericol

Raed Arafat a declarat că nu vom avea petreceri de Revelion ca și anul trecut.

„Petreceri de Revelion ca în alți ani – eu cred că n-avem să ajungem la asta. Acum ca în alți ani încă e prea devreme. O spun acum, cu toată răspunderea: acum să fie petrecerea de Revelion din 31 decembrie ca cea din 31 decembrie 2019 – nu cred! Nu cred! Regulile vor trebui să fie discutate pe baza evoluției epidemiologice, iar în orice decizie care se ia interesul principal este interesul public și interesul în domeniul sănătății publice”, a declarat Raed Arafat

Șeful DSU a mai adăugat că „astfel de decizii trebuie să fie discutate prin noiembrie – care este situația, care vor fi măsurile, cum vor fi măsurile, unde se va face o anumită activitate sau alta”.

„Nu uitați că e aspectul bisericilor în Crăciun și după care avem și toate restaurantele care organizează Revelion și care vor începe presiunile că vor să organizeze revelioane ca în fiecare Revelion”, a precizat Arafat, citat de DC News.

Este riscant planificarea Revelionului și în străinătate

Secretarul de stat a făcut referire și la planificarea Revelionului în străinătate.

„Îmi pare rău, știu că nu toți vor fi de acord cu ce spun acum, mai ales cei care organizează excursii în exterior, dar uitați-vă și acum. Este riscant să-ți planifici acum Revelionul afară, fără discuție, asta e realitatea”.

Dar, susține șeful DSU, „dacă n-aș zice asta ar însemna că induc oamenii în eroare, pentru că posibilitatea să fie măsuri serioase luate la momentul respectiv există și atunci va trebui să urmărim evoluția epidemiologică”.

„Dacă vedem că totul merge în jos și totul e perfect – ceea ce mă îndoiesc să fie așa – atunci, OK. Dar dacă vedem că cifrele în Europa sunt ridicate, vedem că sunt situații serioase, că țările europene iau măsuri serioase – și sunt măsuri serioase care se iau, sunt țări care au început să ia măsuri de lockdown total. E discutabil, dar se iau astfel de măsuri!”, a mai precizat Arafat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *