ALERTA Arafat ANUNTA noile restricții pentru români

Raed Arafat a anunțat măsurile aprobate în ședința CNSU, care se vor aplica în România în perioada următoare.

”Hotărârea CNSU de astăzi prevede unele măsuri ce țin de incidență. Avem până la 1 la mie, între 1 și 3 la mie și peste 3 la mie. Până la 1 la mie vorbim de măsurile care sunt în vigoare la acest moment. Dar la modul în care evoluează situație, acest lucru nu va mai ține mai mult de câteva zile. Vom ajunge peste tot peste 1 la mie.

Aplicarea măștii va fi obligatorie de la momentul în care se va publica ordinul comun. Este sau masca medicală simplă, sau masca chirurgicală sau masca FFP2 ăn spațiile deschise și în spațiile închise.

Citiți și:  Arafat recunoaste: Pot fi DEMIS oricând!

În ordinul comun vor fi prevăzute unele excepții pentru cei care au activități individuale, sportive, în care nu se poate purta mască.

Această măsură de port al măștii obligatorie devine obligatorie în toate spațiile deschise și închise. Pe stradă masca este obligatorie cu excepția în care ai activități individuale”, sunt primele declarații ale lui Raed Arafat.

”În hotărâre a apărut o prevedere pentru infrastructura critică. Această prevedere permite administratorilor să emită niște decizii în interiorul structurilor în care să impună și testare, și măști FFP2 în locuri aglomerate”, a continuat șeful DSU.

Știre în curs de actualizare.

Sursa: antena3.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Arafat, Grinch de România?! Un artist celebru l-a făcut praf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.