Arafat anunță dispozitiv de CRIZĂ: Am pregătit elicopterele SMURD

Șeful DSU, Raed Arafat, susține că impactul asupra secțiilor ATI este foarte mare, de aceea s-au pregătit avioanele și elicoptere SMURD pentru a transfera pacienții acolo unde este nevoie. Arafat a explicat că va mai dura până când vaccinarea își va arăta efectele cu adevărat.

”Încercăm prin centrul național de comandă și conducere a intervenției să găsim locuri acolo unde există, folosind mijloacele de transport, folosind avioanele SMURD, elicopterele Ministerului de Interne, elicoptere cu echipaj SMURD.

Folosim elicopterele Ministerului Apărării, cum am făcut altădată. Toate sunt la dispoziția noastră dacă este nevoie”, a declarat Raed Arafat, la Antena 3.

Paturile de ATI, ocupare de 97%

Citiți și:  Diana Şoşoacă îl face praf pe Arafat după decesul preşedintelui Parlamentului European: De când vă spun că vaxxinații mor pe capete?! P-ăștia mari nu poți să-i ascunzi!

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat duminică, la Antena 3, că impactul pe secțiile de Terapie Intensivă este foarte mare în această perioadă și a îndemnat populația să respecte regulile.

”Am transferat din diferite zone către zone care au locuri și care puteau să primească bolnavii. Detașăm mai mulți medici unde este nevoie”, a mai spus Arafat.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!