Aproape să fie UCISA de un recidivist, în Franţa, o româncă i-a luat CUTITUL şi i l-a INFIPT IN GAT

O româncă a fost aproape să fie ucisă de un recidivist, în Franţa, dar tânăra i-a luat cuţitul şi i l-a înfipt în gât. Atacată e stradă de un criminal abia eliberat din închisoare, românca a fost găsită plină de sânge şi în stare de şoc de poliţişti.

Un francez în vârstă de 54 de ani, eliberat de 3 luni din închisoarea Ensisheim, Haut-Rhin, unde executase 30 de ani de detenţie pentru crimă şi viol, a vrut să ucidă o româncă de 23 de ani, vineri seara, la Mulhouse. Tânăra, o prostituată, s-a urcat în maşina bărbatului, aproape de miezul nopţii.

Imediat ce a închis portiera, bărbatul s-a năpustit asupra ei cu un cuţit. Românca a reuşit să se apere, a fost tiată la mână, dar a reuşit să ia cuţitul bărbatului, luptându-se cu acesta, scrie Le Parisien. Cu arma atacatorului l-a atacat la rândul ei şi l-a înjunghiat în gât, lângă claviculă.

Citiți și:  Vaccinul contra coronavirusului ar deveni obligatoriu. Prima țară care ia în calcul această variantă

Apoi a fugit din maşina acestuia şi a reuşit să ceară ajutpr. A fost găsită de un echipaj de poliţie plină de sânge şi în stare de şoc.

Criminalul care a rănit-o a fost găsit şi el în stare foarte gravă lângă maşina lui. Luni, un judecător a decis plasarea lui în arest preventiv, urmând să fie judecat sub acuzaţia de tentativă de omor şi atac armat asupra unei persoane.

LASA UN COMENTARIU