APOCALIPSA FINANCIARA pentru România. Datele obținute de la FMI ne îngrozesc

Senatorul PNL, Florian Cîțu, susține că a obținut de la Fondul Monetar Internațional date care arată că România nu mai poate asigura cheltuielile curente și este nevoită să împrumute lunar pentru a putea asigura pensiile și salariile.

„Adio investiții! FMI confirmă că România trebuie să împrumute masiv doar pentru cheltuieli curente!

Ministerul Finanțelor Publice încearcă să ascundă informația, dar a publicat-o FMI.

În ultimii doi ani MFP a prezentat din ce în ce mai puține informații și mereu cu întârziere. Este un comportament normal pentru un guvern care măsluiește datele și ascunde informații.

Funcționarii din MFP și CNSP știu foarte bine că sunt părtași la măsluirea datelor și distrugerea economiei. Toți cei responsabili pentru situația în care a ajuns România astăzi, vor plati.

Atenție!

Necesarul de finanțare al României în 2018 a ajuns la …sunteți pregătiți? …. aproximativ 82 miliarde lei. Cu 20 de miliarde lei mai mult decât în 2017.

Acești bani trebuie împrumutați la dobânzi care s-au dublat și triplat față de decembrie 2016- Cele mai mari dobânzi din UE.

Mai mult, România este singura țară din UE care se împrumută mai scump de la un an la altul.

Grecia se împrumută mai ieftin și cu dobânzi în scădere de la un an la altul.

După doi ani de guvernare PSD +ALDE:

România este considerată de piețele financiare mai riscantă decât Grecia!!!

De aceea, de doi ani de zile guvernul tot introduce taxe noi accize și pe final de an în 2018 a venit cu OUG 114. Dragnea este disperat, are nevoie de bani pentru că știe că fără să plătească nu primește voturi.

Pentru PSD+ALDE lucrurile sunt clare.

Gaura din finanțele publice poate să fie acoperită prin tăieri de cheltuieli, concedierea rudelor, amanatelor, amanților, incompetenților din aparatul de stat.

Dragnea, exact ca în ultimii doi ani, o să crească taxele, pentru că stie foarte bine că sectorul privat nu-l votează.

Ordonanțele, mult mai nocive pentru sectorul privat ca OUG 114, sunt pregătite”, a fost mesajul transmis de senatorul PNL, Florian Cîțu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.