“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
IdiotiMEDICAL

Apel solemn al Supraviețuitorilor Holocaustului* către Curtea Penală Internațională (CPI) pentru oprirea imediată a ”vacinării” anti-covid

curtea penala de justitie

Supraviețuitorii Holocaustului se alătură avocaților, Doctorului Fleming și Profesorului Luc Montagnier, cerând Curții Penale Internaționale, cu toată tăria și maximul de răspundere, INCULPAREA IMEDIATĂ A GUVERNELOR LUMII PENTRU CRIMĂ CONTRA OMENIRII, GENOCID ȘI VIOLARE A CODULUI DE LA NÜRNBERG.

Supraviețuitorii lagărelor de concentrare național-socialiste germane au trimis o scrisoare Curții Penale Internaționale (CPI) cerând anchetarea crimelor sus-menționate. Plângerea penală a supraviețuitorilor Holocaustului se alătură sesizării judiciare depuse de avocați, din diverse țări, în fața aceleiași CPI, după cum se alătură și declarațiilor sub jurământ ale Profesorului Luc Montagnier (Premiu Nobel) și Doctorului Richard Fleming, care susțin că GUVERNELE ÎNTREGII LUMI ȘI CONSILIERII LOR SUNT COMPLICII ACESTUI GENOCID, COMPLICI LA CRIME CONTRA OMENIRII ȘI DIVERSE ALTE INFRACȚIUNI CONTRA CODULUI DE LA NÜRNBERG.

În aprilie 2021, avocatele Melinda C. MAYNE și Kaira S. McCALLUM au remis Curții Penale Internaționale (Haga) o PLÂNGERE PENALĂ de 27 de pagini, arătând că  GUVERNUL ENGLEZ ȘI CONSILIERII SĂI SUNT COMPLICI LA CRIMĂ CONTRA OMENIRII, ÎN NUMELE  ”VIRUSULUI” Covid-19.

OIP

Colectivul Sindicatelor și Asociațiilor Profesionale Europene din Franța (CSAP,2,3,4) a depus o nouă             PLÂNGERE PENALĂ ÎN FAȚA CPI, care se justifică prin mulțimea dovezilor zdrobitoare și a informațiilor ieșite la iveală în ultimele luni. Avocații și Justiția dețin probe irefutabile că « virusul SARS-Cov-2 și ”vaccinurile” Covid-19 sunt arme biologice special construite și folosite, în două faze, contra popoarelor lumii întregii, care nu bănuiesc nimic ».

Avocatele Melinda C. MAYNE și Kaira S. McCALLUM au confirmat că lor li s-au alăturat alți avocați din Franța, Cehia și Slovacia, care au depus plângeri similare în fața CPI.

Echipa internațională de avocați și experți a primit sprijinul supraviețuitorilor Holocaustului. Printr-o scrisoare adresată CPI, aceștia își exprimă grava preocupare privind răspunsul mondial la afacerea Covid-19 și pericolele ce decurg din injecțiile experimentale Covid-19, utilizate chipurile pentru combaterea virusului botezat cu același nume.

Scrisoarea supraviețuitorilor Holocaustului este semnată de trei dintre fericiții supraviețuitori ai Holocaustului, care au trăit direct ororile respective, iar acum sunt șocați, nu le vine să creadă crimele nemaivăzute ce au loc, de peste un an și jumătate, de data asta, în întreaga lume, încălcându-se cu nepăsare prevederile Codului de la Nürnberg.

Cei trei fericiți supraviețuitori au scris Agenției Europene a Medicamentelor (EMA) și insti-tuției similare englezești (MHRA), cerând oprirea imediată a criminalelor injecții anti-Covid-19, care au început în urma deciziei FDA (Agenția similară  americană), de aprobare completă a noilor loturi de SUBSTANȚE CHIMICE DE LUPTĂ INVIZIBILĂ, inventate, brevetate și experimentate în falsul ”Război sanitar” de complexul coxo-chimic PFIZER sub numele de ”vaccinuri anti-Covid-19”.

Supraviețuitorii Holocaustului au acuzat autoritățile tuturor țărilor că nu și-au informat corect popoarele, cu privire la riscurile oricăror vaccinuri, că au violat consimțământul vaccinal liber și pe deplin luminat al indivizilor și popoarelor, ceea ce contravine Codului de la Nürnberg.

În scrisoarea lor către Curtea Penală Internaționlă, supraviețuitorii Holocaustului, Vera SHAROV5,6, Moshe Brown și Hillel Handler au repetat și subliniat apelurile avocatelor Melinda C. MAYNE și Kaira S. McCllum ca programul de ”vaccinuri” și ”vaccinări” Covid-19 să fie oprit imediat, pentru a pune capăt numeroaselor lor efecte extrem de grave.

Supraviețuitorii Holocaustului și-au încheiat scrisoarea astfel:

Noi, supraviețuitori ai lagărelor de concentrare, am fost martori ai numeroaselor atrocități comise pe durata celui de al II-lea Război mondial. Deși ni s-a spus că acestea nu se vor mai repeta niciodată, constatăm că exact asta se repetă, chiar acum, sub ochii lumii întregii, care deși își manifestă nemulțumirea profundă, nu reușește să înțeleagă pe deplin ceea ce se petrece. Trezirea omenirii la realitate va fi penibilă și zdrobitoare, căci mulți oameni, mai ales de vârstă înaintată, au fost constrânși, prin manipulare și înfricoșare, să accepte așa numitul ”vaccin”.

Nu se știe câți supraviețuitori ai Holocaustului au fost uciși de injecțiile criminale Covid-19, care se practică astăzi. Nu se știe câți dintre bătrânii, supraviețuitori ai experiențelor de la Auschwitz și Birkenau, au fost uciși în cadrul criminalei experiențe medicale contemporane.

Vă implorăm să acceptați plângerea noastră penală și cererea de anchetă serioasă, corectă și transparentă, care privește deopotrivă Anglia, Franța, Slovacia și Cehia. Vă implorăm să începeți imediat anchetarea crimelor ce s-au comis contra întregii omeniri, anchetarea genocidului ce continuă, a violării Codului de la Nürnberg de către numeroși responsabili, miniștri, șefi de State și guverne. Prin aceste crime, prin acest genocid, prin violarea Codului de la Nürnberg au fost ucise mii și mii de persoane, al căror număr, deocamdată nu poate fi estimat. Din păcate, zilnic sunt ucise alte și alte victime.

Ca tribunal de ultim recurs, CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ ARE DATORIA SĂ ANCHETEZE ACESTE CRIME ODIOASE, SĂ JUDECE AUTORII LOR DIN DIVERSELE ȚĂRI. CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ ARE PUTEREA DE A SALVA O MULȚIME DE VIEȚI DIN APROAPE TOATE ȚĂRILE LUMII.

Știm că, din motive strict formale, CPI a respins multe acuzații criminale. Independent de detaliile de natură tehnică, CPI a citit aceste acuzații, este la curent cu cele ce se petrec, cele ce se spun, cele ce preocupă lumea întreagă care, pretutindeni, este gata de revoltă contra criminalilor și ucigașilor – oricine ar fi aceștia.

Din cauza informațiilor ce nu mai pot fi ascunse, lumea întreagă știe că CPI este la curent cu crimele și genocidul ce durează de peste un an și jumătate. CPI știe că milioane de oameni au fost ologiți, mutilați și handicapați prin injecțiile criminale numite ”vaccinuri”. De exemplu, avocații irlandezi au furnizat, încă de acum trei luni, cifrele victimelor din Israel, inclusiv baza de date EMA cu privire la așa-numitele ”efecte secundare”. De atunci, multe alte persoane au fost ucise de guvernele criminale, mulți oameni sănătoși au fost infectați prin testele și injecțiile ucigașe, mulți sunt handicapați și mutilați pentru restul vieții lor, alții, tot mai numeroși, au ajuns, prematur, în faza terminală a vieții, la un pas de moarte.

Din păcate, până acum, Curtea Penală Internațională nu s-a autosesizat, nu a intervenit pentru oprirea genocidului și împiedicarea exterminării unei părți din omenire. Vă anunțăm, prin prezenta, pentru a nu pretinde, într-o zi, că nu ați știut nimic: pe zi ce trece, tot mai mulți copii figurează printre victimele ”vaccinării” mincinoase și criminale.

CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ ARE DATORIA SĂ ANCHETEZE, SĂ JUDECE ȘI SĂ PEDEPSEASCĂ ACTELE DELIBERATE CONTRA VIEȚII ȘI A INTEGRITĂȚII FIZICE. FIECARE ZI CE TRECE FĂRĂ SĂ FACEȚI NIMIC ANTRENEAZĂ NOI ȘI NOI PIERDERI DE VIEȚI OMENEȘTI, INCLUSIV COPII.

CU TĂRIE ȘI ÎN MOD EXPRES CEREM SFÂRȘITUL IMEDIAT AL CAMPANIEI DE VACCINARE, ANCHETAREA NEÎNTÂRZIATĂ A CRIMINALILOR ȘI UCIGAȘILOR GUVERNAMENTALI DIN DIVERSELE ȚĂRI. CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ ARE DATORIA SĂ SE PRONUNȚE CU PRIVIRE LA DOVEZILE CE I-AU FOST ADUSE LA CUNOȘTINȚĂ, CA ȘI ASUPRA ALTORA PE CARE NU LE POATE IGNORA, PE CARE ARE DATORIA SĂ LE CUNOASCĂ, SĂ LE DESCOPERE.

OAMENII POT IERTA O EROARE SAU ALTA. UCIDEREA COPIILOR NU VA FI IERTATĂ ÎNSĂ DE NIMENI, NICIODATĂ.

SOCOTIȚI-VĂ BINE, ÎNALTĂ CURTE PENALĂ INTERNAȚIONALĂ! ALEGEȚI CALEA CEA BUNĂ. ALEGEȚI DREPTATEA, JUSTIȚIA, ADEVĂRUL!

ISTORIA VA CONDAMNA CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ, DACĂ EA NU ÎȘI VA FACE DATORIA. VĂ PREVENIM : OCHII ÎNTREGII OMENIRI SUNT AȚINTIȚI ASUPRA CURȚII PENALE INTERNAȚIONALE. NU PUTEȚI FACE ABSTRACȚIE DE ENORMA RESPONSABILITATE CE APASĂ ASUPRA CURȚII PENALE INTERNAȚIONALE.  ȘTIȚI CE SE PETRECE, AVEȚI TOATE DOVEZILE. CURTEA PENALĂ INTERNAȚIONALĂ TREBUIE SĂ ÎȘI FACĂ DATORIA DE JUSTIȚIE, ADEVĂR ȘI DREPTATE, PENTRU CARE A FOST CREATĂ.

https://www.profession-gendarme.com/appel-solennel-de-survivants-de-lholocauste-a-la-cour-penale-internationale-pour-un-arret-de-la-vaccination-anticovid/#


  1. Vezi de asemenea Israeli Holocaust Survivor Vera SHAROV and Reiner Fuellmich în ”Global Genocide” – Bible Science Forum.
  2. Israeli Holocaust survivor Vera SHAROV (public advocate for human rights and the founder and president of the Alliance for Human Research Protection (AHRP).

Incorect Politic

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.