POLITICA

Apar noi dezvăluiri din viața lui Dragnea după gratii: Știe să facă multe lucruri

vcb

Incredibil ce face Liviu Dragnea după gratii. Dezvăluiri de ultim moment din partea unui apropiat al lui Liviu Dragnea care păstrează permanent legătura cu el. Se pare că liderul PSD nu are o viață atât de ușoară după gratii.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, însă tras pe bară de Viorica Dăncilă, a spus la Antena 3 că Dragnea este un „deținut politic” și că nu are o viață ușoară în închisoare.

„Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici”, a povestit Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu a mai spus că fostul lider PSD e un om muncitor și că dacă i se va da șansa de a munci după gratii, cu siguranță o va face.

„Liviu Dragnea nu se ferește de muncă, dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic pentru că e îngrozitor”.

Codrin Ștefănescu a mai spus că a luat legătura cu familia lui Liviu Dragnea, dar că nu poate să dea detalii. „Familia are nevoie de un sprijin moral din partea apropiaților și e un lucru firesc. Când va avea dreptul la pachet, îi voi trimite câteva cărți pe care am înțeles că dorește să le citească”.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Sentința a fost dată de Instanța Supremă, care a confirmat verdictul inițial, după mai multe amânări.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.