Anunturi in trenurile din Marea Britanie: ATENTIE la hotii de buzunare si TIGANI

666

Compania feroviara „The London Midland” a inceput o ancheta dupa ce pasagerii de pe unul din trenurile ei au inregistrat pe telefoane un mesaj difuzat prin statie care avertiza in legatura cu „hotii de buzunare si tigani”. Mare branza… de parca nu stie toata Europa ca tiganii comit cele mai multe furturi si tot felul de acte antisociale.

Anuntul a fost difuzat inainte ca trenul sa opreasca in gara orasului Telford. Compania nu a primit nici o plangere din partea clientilor, insa a inceput propria investigatie dupa ce unul dintre calatori a trimis o inregistrare facuta cu telefonul, scrie The Independent.

Anuntul a fost facut sambata trecuta in timpul cursei de Wolverhampton spre Shrewbury, si a fost intampinat cu rasete generale din partea calatorilor din tren.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

In tren se aflau si membri ai galeriilor unor echipe de fotbal. Un purtator de cuvant al London Midland a declarat: „Ne pare extrem de rau daca cineva a fost ofensat de anunt. Nu toleram comentariile de aceasta natura in trenurile London Midland si chiar in acest moment este in derulare o ancheta amanuntita”.

Nota redactiei Nationalisti.ro: Pare o initiativa destul de buna ce trebuie integrata si la noi in Romania.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile