Anunțul venit chiar acum despre armata rusă! Răsturnare totală de situație

Vladimir Putin a fost umilit fix de soldații ruși! Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a transmis informații șocante despre militarii ruși, care pierd bătălie după bătălie în Ucraina.

Armata rusă a retras câteva unități în Belarus
Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a informat că armata rusă a retras câteva unități în Belarus pentru a reface capacitatea de luptă, urmând să blocheze capitala ucraineană din sud-vest. Unități ale Armatei 35 ruse din Districtul Militar de Est, care au suferit pierderi semnificative până acum, se regrupează.

„Mai multe unități au fost duse în zona Cernobîl cu relocare ulterioară pe teritoriul Republicii Belarus pentru a întreprinde măsuri de refacere a capacității de luptă. Este posibil ca după finalizarea acestor măsuri de regrupare și consolidare a unităților, trupele ruse să reia acțiunile de blocare a Kievului dinspre sud-vest”, a explicat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, sâmbătă, 26 martie.

Potrivit informațiilor transmise, militarii ruși vând proviziile de hrană și carburantul pentru băuturi alcoolice în Belarus.

„Pe rutele de deplasare a coloanelor militare rusești pe teritoriul Republicii Belarus au fost semnalate mai multe cazuri de vânzare de combustibil și provizii de către militari sau de schimbul acestora cu băuturi alcoolice”, a completat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei, potrivit agenției de presă Ukrainska Pravda.

Reamintim că, recent, imagini tulburătoare au fost făcute publice de armata ucraieană. În ciuda bilanțului tragic și a sutelor de civili ucraineni uciși în ultima lună, de la debutul invaziei și până în prezent, Ucraina strânge cadavrele militarilor ruși uciși pe front și le îngroapă.

Menționăm faptul că în prima lună de război, militarii lui Volodimir Zelenski ar fi reuşit să ucidă peste 16.400 de soldaţi ruşi. Deși o mare parte din trupurile acestora au ajuns deja în Rusia înapoi la familiile lor, încă există sute de trupuri neînsufleţite în Ucraina, în vagoane sau TIR-uri frigorifice.

Conform unui militar ucrainean, cei mai mulți sunt soldați tineri, care nu ar avea mai mult de 20 de ani. Totodată, aceeași sursă a mai adăugat că aceștia nu sunt toți, în contextul în care alte trupuri urmează să fie recuperate.

„În acte, sunt băieți de 20 de ani, dar se și vede că sunt tineri. (…) Nu am avut timp să strângem totul. Mai sunt mulți zăcând pe la periferiile Voznesensk”, a spus un militar ucrainean.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *