Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Anunțul venit acum despre Elena Udrea. Este la pământ!

elena udrea despre scenariile din pdl la zi nu sunt excluse plecari individuale si cu cine e utila o apropiere 18450153 88656800

Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, a făcut o previziune sumbră despre viitorul Elenei Udrea, fostul ministru al Turismului din România, condamnată la închisoare în dosarul „Gala Bute”. Ce i se va întâmpla fostului demnitar în acest an şi la începutul lui 2023?

Carmen Harra spune că Elena Udrea va plăti karmic pentru faptele sale
După ce Elena Udrea a ajuns în Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou, Carmen Harra a analizat situația în care se află fostul ministru al Tursimului din România.

Potrivit spuselor sale, finalul anului 2022 și începutul anului 2023 este o perioadă karmică pentru Elena Udrea. În viitorul apropiat, aceasta va plăti pentru toate greșelile făcute în trecut.

„Mă uit la Elena Udrea de ani de zile și am știut că o să se ajungă aici. Eu anticipez, pur și simplu, bazat pe potențialul ăsta de a folosi intuiția. Anticipez unde merge omul cu acțiunile lui. (…) Ea încă mai poate naviga o perioadă de timp, să încerce să inducă în eroare, poate, autoritățile, dar intră într-un an karmic. De acolo nu mai are loc de întors. (…)

Noi putem să fraierim pe oricine, să furăm, să facem… dar nu putem să ne fraierim propriul nostru destin! Nu putem să-l inducem în eroare pe Dumnezeu! Este o Divinitate și o ordine universală peste care nu putem să trecem. Oricât am fi de deștepți, oricâți bani am avea, oricâtă putere am avea, se încurcă undeva planurile noastre și nu ies așa cum am vrut noi.

(…) Karmele ei încep s-o urmărească și ea trebuie să le plătească. Ea va ajunge, până la urmă, să își plătească pedeapsa și va ajunge în pușcărie”, a spus Carmen Harra.

Elena Udrea va plăti pentru greșelile pe care le-a făcut
Carmen Harra a explicat că Elena Udrea ar fi avut o șansă de scăpare dacă și-ar fi cerut iertare, dacă și-ar fi asumat greșelile și ar fi încercat să le îndrepte, însă nu a făcut așa ceva.

„Noi putem, totuși, să corectăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să acceptăm lucrurile pe care le-am greșit. Putem să ne cerem iertare. De aia Dumnezeu ne-a lăsat șansa să ne ducem și să ne cerem iertare. Iertarea e dumnezeiască. Ăsta era un an în care putea să obțină această iertare. Nu a făcut-o!(…)

Anii de plată sunt ultimii 12 ani. Finalul lui 2022 și parcursul lui 2023, aceasta este perioada ei de răscruce și perioada ei de plată karmică”, a explicat Carmen Harra, invitată recent în emisiunea „Online Story” by Cornelia Ionescu, postată pe canalul de YouTube WOWnews.

Amintim faptul că, luni după-amiază, Elena Udrea a răbufnit de furie și a lansat acuzații dure la adresa justiției din România. Aceasta se arată revoltată de faptul că unele persoane sunt eliberate legal din închisoare după respectarea de către judecători a deciziei CCR, în timp ce ea a fost „băgată” ilegal în închisoare.

Sursa: capital.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.