Anunțul unei femei devenit viral: ”Am nevoie de cel mai puturos gunoi și plătesc oricât”

Anunţul femeii a devenit viral pe Reddit şi a stârnit o mulţime de comentarii în care românii au venit cu unele dintre cele mai inedite idei despre cum ar putea să o ajute pe femeie să îşi pună în aplicare planul de răzbunare.

„Poate sună a glumă, dar vreau să mă răzbun pe cineva care de câteva luni de zile îmi tot face viața un calvar, și pentru asta am nevoie de un sac de gunoi foarte puturos.

Și prin foarte puturos vreau să zic genul de miros care să te facă să-ți vină să vomiți și mațele din tine numai când îl simți.

Nu mă interesează ce e în sac, atâta timp cât pute de-ți vine să mori. Vin eu oriunde în Cluj sau în Florești să îl iau și vă și dau 50 de lei pe el. Am nevoie până poimâine cel târziu. Lăsați comment sau mesaj în privat și vă contactez eu”, a scris femeia.

Citiți și:  Scandalul sexual din TVR ia amploare! Dezvăluirile victimei, Nadine Vlădescu

Răspunsurile utilizatorilor Reddit nu au întârziat să apară, notează adevarul.ro.

„Dacă am învățat de la Reddit ceva e … Feromoni de crap”, a scris un utilizator.

„Lasă-i pe ăia de crap… ăia de somn sunt baza”, a intervenit altcineva.

„Hahaha. Pari genul de om care mi-a aruncat vineri ceva substanță pe ușa de la intrare de mirosea în ultimul hal și care a topit vopseaua.

Aș vrea să te pun în contact cu persoana respectivă, dar nu am aflat cine e… Supărarea vecinului care a făcut asta a venit în urma unor găuri date în pereți de către muncitorii care renovează apartamentul. Menționez că nu s-a întâmplat în timpul orelor de liniște”, a fost un alt comentariu.

Citiți și:  Lumini CIUDATE pe cerul noptii in timpul primului cutremur din Turcia / VIDEO

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu