Anunțul șocant făcut de Ambasada SUA la București! Mii de români vor fi afectați

Ambasada SUA la București a făcut un anunț important pentru toți românii după blocarea parțială a activității Guvernului american.

Conform oficialilor, serviciile pentru paşapoarte şi vize „vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor”.

‘În prezent, serviciile pentru paşapoarte şi vize la Ambasadele şi Consulatele Statelor Unite din străinătate vor continua în perioada în care nu există fonduri alocate pentru desfăşurarea activităţii, în măsura posibilităţilor. Nu vom actualiza acestă pagină, cu excepţia mesajelor urgente de securitate şi siguranţă. Pentru informaţii cu privire la serviciile şi operaţiunile curente, vizitaţi travel.state.gov’, anunţă rerezentanţa dilomatică pe pagina de Facebook.

Statele Unite ale Americii se află, de sâmbătă dimineaţă, într-o perioadă de “shutdown”, blocare parţială a administraţiilor federale, după eşecul tentativelor de compromis între Congres şi Casa Albă cu privire la buget şi la finanţarea construirii unui zid la frontiera cu Mexic, relatează AFP, potrivit Antena3.ro.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU