Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
ECONOMICNOUTATIPOLITICA

Anuntul premierului Ciolos privind CRESTERILE salariale

ciolos-guvern1-610x300

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in plenul Senatului, ca 2016 este un an crucial pentru Romania si ca proiectul de buget pe care il elaboreaza Cabinetul sau contine si masurile adoptate de Parlament privind cresterile salariale, dar si masurile economice ale fostului Guvern, desi vor exista „rearanjari” pentru domenii precum investitiile si educatia.

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Anca Dragu, sa prezinte, joi, dupa sedinta de Guvern, „cateva elemente si principii legate de buget”, existand posibilitatea ca, saptamana viitoare, Executivul sa adopte proiectul si sa il supuna consultarii publice.

Intrebat daca proiectul de buget contine si masurile discutate cu PSD, provenite de la Guvernul Ponta, privind majorarile salariale, Ciolos a confirmat. „Sigur, am spus asta, public, ca avem intentia sa construim bugetul in asa fel incat sa tinem cont de ce a decis Parlamentul deja, atat in ce priveste Codul fiscal, cat si maririle salariale, dar sa facem si anumite rearanjari ale bugetului, atat in interiorul ministerelor, (…) si in acelasi timp sa punem accentul pe cateva prioritati legate de investitii, de educatie, de sanatate”, a spus prim-ministrul.

Premierul Dacian Ciolos a declarat, miercuri, in plenul Senatului, ca 2016 este un an crucial pentru Romania, iar guvernul va miza pe economie, educatie, servicii sociale imbunatatite, cultura, dar si o armata in proces de modernizare, precizand ca, intr-un climat tensionat, Romania nu este singura. (sursa: aktual24.ro)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.