Anunțul momentului. TOTUL se schimba: Apare o nouă lege a pensiilor

Anunț major pentru pensionarii din România. Ministrul Muncii, Raluca Turcan a anunțat chiar acum ce se va întâmpla. Va apărea o nouă lege a pensiilor. Ce schimbări sunt prevăzute în noul document?

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Raluca Turcan a anunțat că se lucrează intens pentru o nouă lege a sistemului public de pensii.

Totodată, ministrul a subliniat faptul că sunt aproape două luni de când există întâlniri pentru stabilirea primului proiect de lege de acest tip din această perioadă.

„Sunt aproape două luni de când ne întâlnim zilnic pentru a lucra la un nou cadru normativ privind pensiile din sistemul public. În foarte scurt timp, vom prezenta primul proiect de lege elaborat în această perioadă”, a scris Raluca Turcan pe facebook.

Ministrul Muncii a mai adăugat că această nouă lege este absolut necesară pentru ca sistemul de pensii să fie unul echitabil și sustenabil.

O nouă lege a sistemului public de pensii
Raluca Turcan a ținut să le transmită mulțumiri tuturor colegilor săi, atât de la Minister cât și din cadrul Casei Naționale de Pensii pentru toată implicarea și munca prestată în toată această perioadă.

„Vom continua efortul de analiză și elaborare a unei noi legi a sistemului public de pensii, demers absolut necesar pentru a avea, în sfârșit, un sistem echitabil și sustenabil.

Le mulțumesc colegilor mei din Ministerul Muncii și Casa Națională de Pensii, pentru ideile bune, pentru implicare și pentru munca intensă din această perioadă!”, a mai scris Raluca Turcan pe contul personal de facebook.

De menționat este faptul că noul ministru al Muncii a testat în urmă cu câteva zile un nou soft pentru evaluarea dosarelor de pensii. Potrivit ministrului, acesta a fost testat la Tulcea.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!