Anuntul MOMENTULUI: China a „învins” SUA în 2020, câștigând războiul biologic. A fost pusă „la locul ei”

Comentariile, devenite virale, au fost făcute de Chen Ping, cercetător principal la The China Institute of Fudan University, un grup afiliat al PCC și profesor la Universitatea Peking.

Profesorul Chen Ping a declară că SUA a fost înfrântă în „războiul biologic”, şi spune că satul chinez „a pus SUA înapoi unde îi era locul”.

Profesorul, care are legături strânse cu guvernul comunist chinez, a declarat că țara sa a „învins” SUA în 2020, câștigând războiul biologic. Videoclipul, care a apărut recent online, a fost tradus de bloggerul chinez Jennifer Zeng din New York:

Cercetătorul susține că „modelul occidental a eșuat şi Partidul Comunist (PCC) a câștigat și „va aduce calea modernizării într-o nouă eră după revoluția biologică, după virusul pandemic din 2020 (face referire la COVID-19 )”.

Ping afirmă: „În 2020, China a câștigat războiul comercial, războiul științific și tehnologic și, în special, războiul biologic”.

„Realizarea este fără precedent. Acesta este un record istoric”, continuă el, adăugând; „Așadar, pentru cultul liberal din China care se închină Americii, venerarea lor față de SUA este de fapt nefondată”.

Ping. „După acest război comercial și război biologic, SUA au fost trimisă înapoi la locul ei”
Ping a comentat, de asemenea, alegerile SUA din 2020, menționând: „Cred că încercarea lui Trump de a restabili statutul internațional în declin al SUA în cei patru ani a eșuat. Acest eșec nu este doar eșecul campaniei personale a lui Trump pentru realegere în funcția de președinte, ci și eșecul globalizării condus de neoliberalism din ultimele patru decenii din SUA și Marea Britanie”.

Citiți și:  Reacția SUA privind intervenția din Kazahstan a declansat FURIA Rusiei

„Prin urmare, modelul de dezvoltare și modernizare al SUA și al Europei nu este demn de China”, a adăugat Ping. Economia Chinei a crescut cu 18,3% în primul trimestru al anului 2021 comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, marcând cea mai mare creștere de când China a început să țină evidența trimestrială în 1992.

Țara a reușit, fără îndoială, să-şi revină trecând rapid prin pandemie, împiedicând și ascunzând fapte în timp ce Organizația Mondială a Sănătății încerca să afle adevărul trimițând o echipă de experți la faţa locului, dar fără prea mari rezultate.

Potrivit summit.news, cu Trump ieșit din funcție, America este acum la mila statului comunist, deoarece Joe Biden are o lungă experiență în vânzarea industriei americane investitorilor chinezi.

Citiți și:  Si-a împuscat fiica de doar 16 ani! Toata lumea este în stare de șoc

Anchetă eșuată la Institutul de Virologie din Wuhan
Așa cum s-a raportat, un grup de oameni de știință din lume au cerut mai multe investigații cu privire la posibilitatea ca pandemia de coronavirus să fi fost cauzată de o scurgere de la Institutul de Virologie din Wuhan, spunând că Organizația Mondială a Sănătății a respins ideea fără o analiză atentă.

Între timp, reprezentanții GOP din cadrul Comitetului de Informații au cerut o nouă anchetă celor de la Casa Albă dar și directorului de Informații Naționale cu privire proveniența coronaviruslui.

Republicanii, conduși de Devin Nunes, doresc, de asemenea, acces la orice informații cu privire la cercetarea care a fost întreprinsă la laboratorul Wuhan împreună cu agențiile SUA.

Mai mult, oficialii de top ai Securității Naționale din SUA au arătat că cea mai credibilă teorie cu privire la originea COVID-19 este că a scăpat din laboratorul chinez, mai spune sursa citată.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!