ANUNTUL lui Putin: Ce REACTII ADVERSE a facut fiica lui dupa vaccinul COVID-19

Putin a anunțat ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, înregistrat astăzi de Rusia.

Vladimir Putin a spus ce efecte adverse a avut fiica sa în urma administrării vaccinului COVID-19, transmite Interfax. Președintele rus ar fi spus că, după prima injecție, fiica sa a avut o temperatură de 38, iar a doua zi, 37 și puțin.

„Și asta este totul. După a doua injecție, a doua vaccinare, temperatura a crescut și ea puțin, dar apoi totul a ajuns la normal, se simte bine, iar titlurile (anticorpi pentru coronavirus – IF) sunt mari”, a spus președintele rus.

El a subliniat că multe persoane care au fost vaccinate împotriva coronavirusului nu au avut nici o reacație adversă, nici măcar temperatură ridicată. ”Totul merge ca și cum nu ar fi făcut nimic”, a menționat Putin.

”Știu că acest vaccin așa cum ați spus, a fost făcut pe baza vectorilor adenovirali, dar avantajul, în opinia mea, este că a fost creat pe baza vectorilor adenovirali umani, și funcționează mai exact, formează un anticorp stabil și o imunitate celulară, știu foarte bine acest lucru, pentru că una dintre fiicele mele a primit un astfel de vaccin. Cred că, în acest sens, a luat parte la experiment „, a mai spus Putin la o întâlnire cu membrii guvernului.

Vladimir Putin a anunțat azi că Rusia a înregistrat primul vaccin COVID-19 din lume. Ministrul Sănătății, Mikhail Murashko, a declarat, în cadrul ședinței, că studiile vaccinurilor au arătat eficiență ridicată și siguranță a medicamentului. Vaccinul va fi produs de către Instiututul Gamaleya Center și Binnopharm. În primul rând, potrivit lui Murashko, vaccinul va fi dat medicilor și profesorilor.

Sursa: dcnews.ro

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *