Dan Negru, mutare de ultima ora: „Mama tuturor crizelor” e la ușă

Dan Negru anunță o mișcare de ultimă oră. Deși era sceptic până acum, prezentatorul tv a decis să investească în criptomonede. Despre ce este vorba și ce sumă a investit până acum acesta?

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Dan Negru își informează fanii că a început un nou experiment, în contextul în care se anunță o criză fără precedent.

Mai exact, prezentatorul tv a susține că deși până acum i-a fost teamă, a decis să investească în criptomonede.

„Încerc aici un experiment. E panică mare printre cei care cred cà vine criza. Toți vorbesc despre cât de bogați ar fi fost dacă ar fi cumpărat criptomonedele la început. Eu am fost fricos.

Nu sunt un întreprinzător, sunt doar un investitor și dacă bogăția e de partea cealaltă a fricii, eu n-am trecut. Am fost precaut…

Cred însă că „mama tuturor crizelor” cum îi spunea Roubini, e la ușă, cioc-cioc. Imi spun mulți că te poți adăposti de criză prin blockchain”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Prezentatorul tv susține că nu știe care sunt regulile și ce trebuie să facă, însă naotech a fost cel care l-a convins, un exemplu în acest sens fiind chiar bitcoinul care a ajuns miercuri la un record istoric.

Dan Negru și-a dat și un termen limită. Mai exact, acesta susține că vrea să finalizeze experimentul până la Revelion pentru a vedea cât pierde și cât câștigă, iar urmăritorii săi vor vedea rezultatul. Dan Negru a investit 100 de dolari pentru început.

„Sunt cripto-sceptic pentru ca nu înțeleg jocul. Dar zilele astea, o criptomoneda , neotech si-a pus capul cu mine să mă convingă.

„Ia cripto neotech de 100 de euro și in trei luni îți dublezi banii”. Apoi, tu decizi dacă rămâi sau nu cripto-sceptic. 2 dolari valora Bitcoinul in 2009. Dacă luam atunci, azi cumpăram Pro-ul ?

Le-am spus ălora de la Neotech că vreau sa fac experimentul la vedere, aici. Cât pierd, cât castig ? Mi-am dat și un termen limita: Revelionul meu. Coco Channel spunea ca sunt oameni care au bani și oameni care sunt bogați. Îmi plac ambele tabere … La cât ajunge o investite de 100 de dolari in criptomonede, până la Revelionul meu?

Experimentul e la vedere”, a scris Dan Negru.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *