Anunț de ULTIMA ORA făcut de Florin Cîțu. OBLIGATIVITATEA certificatului verde pentru ANGAJATI va fi introdusă curând

Premierul interimar al României, Florin Cîțu, a declarat, vineri, că introducerea obligativității certificatului verde pentru angajați va fi introdusă curând, motivând această decizie.

Acesta a fost prezent la evenimentul „Topul Naţional al firmelor private din România”, unde afirmat că susține antreprenorii din Romania printr-o serie de masuri, printre care a menționat și certificatul verde pentru anumite categorii de angajați, făcând trimitere la amendamentele care vor trebui luate în Parlament.

Sursa: spynews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Daraban Stefan

    Gunoiul asta te Citiu este platit de puterile care lucraza din umbra ca sa distruga TARA intreaga ! Cu pandemia falsa
    creata si oameni cu gripa ajungind la spital ,intentionat sint diagnostiyate cu COVID ,dau nedicamente de a slabi muschile pina nu mai pot nici sa vorbeasca si dupa aia pun pe oxigen si distrug plamini murind in citeva minute.
    Uitativa la statul de palta la spitalelelor cu ATI si veti vedea salarul medicilor de la 13000 mi de lei pina la 2500-30000 delei iar la asistenteleor 6000-pina la 8000 de lei brancardieri 6000-7000 mi de lei salaru. Pai no sa spuna dupa salarile primite , ca ce se intimla inauntru in spital -ca intentionat sint omorit oameni si spun dupa aia ca au murit cauza COVIDULUI !!! Car e o mare MINCIUNA !!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *