Anuntul de ULTIMA ORA de la INML care arunca cazul CARACAL in aer!

Ancheta de la Caracal se află într-un mare impas după ce INML a făcut un anunț care a șocat pe toată lumea. Imediat au început să apară și reacțiile.

O veste șoc a fost dată de medicii legiști de la INML. Este vorba de cazul Caracal și de rezultatele obținute pănă acum de ace1știa.

Cei de la INML au spus că vor relua testele ADN făcute până acum pe oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, dar și în pădure. Ei și-au motivat decizia prin faptul că că au obținut doar rezultate parțiale și vor continua procedurile asupra fragmentelor osoase.

Reacția avocatului familiei Luizei a venit imediat. El a fost extrem de categoric și a punctat că dacă INML reia testele ADN înseamnă că le-au întrerupt. „Nu înțeleg de ce le-au întrerupt. De asemenea, din acest comunicat nu se înțelege sub nicio formă ce înseamnă reluare.

Reluare în sensul în care se iau aceleași oase și se încearcă a se extrage ADN-ul din ele, ulterior să-l experizeze sau se iau alte oase și nu acelea care au fost luate numai pentru a se putea vedea că nu se poate extrage ADN-ul și că nu pot face analize ale ADN-ului”, a comentat avocatul Tonel Pop, la Antena 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.