Anunțul care zguduie lumea politică din Romania. Dancila a dat MAREA LOVITURA

Premierul Viorica Dăncilă a făcut un anunț care cutremură scena politică din România. Peste un milion de români au semnat deja că sprijină candidatura actualului președinte PSD, ceea ce înseamnă că Dăncilă are șanse mari să ajungă în turul al doilea.

Viorica Dăncilă a anunţat că s-au strâns peste un milion de semnături pentru susţinerea candidaturii sale la alegerile prezidenţiale.

„Un prim subiect abordat a fost cel al strângerii de semnături. Colegii din ţară m-au informat că avem 1.018.000 de semnături până în prezent, iar procesul de strângere a semnăturilor este bineînţeles în plină desfăşurare”, a afirmat Dăncilă, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Ea a spus că doreşte ca până la începerea campaniei electorale să ajungă în majoritatea judeţelor pentru a se întâlni cu „activul de partid şi cu cetăţenii din judeţe”.

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis social-democraţilor în şedinţa CEx a partidului că, potrivit unui sondaj, formaţiunea sa se află pe locul doi la alegerile prezidenţiale, cu un scor de 27%.

Conform surselor Adevărul, Dăncilă le-a dat asigurări membrilor PSD că se află pe locul doi în sondajele pentru prezidenţiale şi că are un scor de 27%, în spatele lui Klaus Iohannis.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *