Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

ANUNT SURPRINZATOR de la Olguta Vasilescu – Aceste persoane beneficiază de A DOUA MARIRE din acest an

olguta vasilescu

Anunț incendiar al ministrului Muncii și Justiției Sociale, Lia Olguța Vasilescu! Aceste persoane beneficiază de a doua mărire din acest an.

Într-o postare pe rețelele de socializare, șefa Muncii a reamintit că pensiile cresc de la 1 iulie. Totodată, începând cu această dată, li se vor mări și prestațiile persoanelor cu dizabilități.

La 1 ianuarie 2018, acestora le-au mai fost majorate prestațiile.

„De astăzi (n.r. – duminică, 1 iulie) cresc pensiile și prestatiile sociale ale persoanelor cu handicap.
Pensiile cresc cu 10%, iar valoarea punctului de pensie ajunge, astfel, la 1.100 de lei, fata de 871,5 lei cât era punctul de pensie înainte de venirea PSD – ALDE la guvernare. În același timp, pensia minim garantată crește de la 520 de lei, la 640 de lei, iar in momentul in care am preluat guvernarea era 400 lei. Vorbim aici despre valori nete, pensiile sub 2.000 de lei fiind scutite de taxe și impozite, încă din luna Martie a anului trecut, când am corectat o nedreptate săvârșită pe vremea guvernării PNL care a introdus impozit pe pensii pentru ca CCR nu a admisese tăierea lor.

VEZI SI: Prima bancă din România care renunţă la toate casieriile: Ce trebuie să facă TOTI CLIENTII SAI

Acestea se vor plăti, începând cu iulie, între 1 și 15 ale lunii, ca urmare a unei convenții încheiate între Poșta Română și Casa Națională de Pensii Publice.

Tot de la 1 iulie se măresc și prestațiile persoanelor cu dizabilități, cu procente cuprinse între 12 și 17 la suta. Reamintesc că prestațiile persoanelor cu dizabilități au fost mărite și la 1 ianuarie, iar aceasta este a doua creștere din an, procentele de majorari, din 2018, fiind cuprinse între 28 și 136 la suta”, a precizat Olguța Vasilescu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.