ANUNȚ ȘOCANT: ROMÂNIA, ÎN PERICOL!

vladimir

Rusia ar putea lansa un atac convenţional asupra unui stat est-european membru al NATO, o situaţie care ar genera un conflict strategic, cu risc de confruntare nucleară, avertizează generalul britanic Adrian Bradshaw, adjunctul comandantului forţelor aliate din Europa, citat de Financial Times, informează mediafax.ro

Într-un discurs rostit la Institutul Royal United Services din Londra, sir Adrian Bradshaw, adjunctul comandantului forţelor NATO din Europa, a pledat pentru adaptarea Alianţei în sensul contracarării tacticilor militare de tip „hibrid” – o combinaţie de tehnici de război convenţionale, de gherilă urbană şi cibernetice – folosite în prezent în estul Ucrainei, dar a avertizat şi asupra riscului unei invazii militare.

„Rusia ar putea crede că forţele convenţionale de amploare pe care a demonstrat că le poate genera în scurt timp – aşa cum am observat cu anexarea Crimeei – pot fi utilizate în viitor nu doar pentru intimidare şi presiuni, dar şi pentru ocuparea unor teritorii NATO”, a atras atenţia Adrian Bradshaw, potrivit Financial Times.

Adjunctul comandantului forţelor NATO în Europa a continuat: „După o astfel de situaţie, riscul escaladării conflictului ar putea fi folosit pentru a se împiedica restabilirea integrităţii teritoriale. Această tehnică de amplificare a dominaţiei este una clasic sovietică”. Mai multe detalii pe mediafax.ro

Putin: Nicio ţară nu poate depăşi Rusia din punct de vedere militar. Vom avea „reacţii adecvate”

Statele Unite au acuzat vineri Rusia că subminează bazele ordinii mondiale prin susţinerea separatismului în estul Ucrainei, unde un armistiţiu fragil este în vigoare între armata ucraineană şi rebelii proruşi, relatează BBC News Online.

Tot vineri, preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat că nicio altă ţară nu trebuie să îşi facă iluzii că poate atinge un nivel de superioritate militară comparativ cu Rusia. „Nimeni nu trebuie să aibă iluzia că poate obţine superioritate militară comparativ cu Rusia”, a spus Putin. „Nimeni nu poate exercita presiuni asupra Rusiei. Vom avea mereu reacţii adecvate la astfel de aventuri”, a avertizat liderul de la Kremlin.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

11 comentarii

  1. Momentan-Romania este atacata mediatic de perfidul albion.Bucurosi le-om duce toate-Vorba lui Eminescu,dar revin-de nu ne ocupa cineva -din cauza guvernantilor hoti-Romania v-a fi vanduta .De eliberare mai poti vorbi si spera dar de rascumparare ,mai greu.

  2. pericolul suntem noi ,noi stim tot cunoastem tot rezolvam orice problema suntem pregatiti pt orice dar intotdeauna este un dar suntem prost informati (multi nu au educatie sau au ignorat-o)de la educatie pleaca totul ,un popor slab educat este usor de manipulat europa are nevoie deforta de munca ieftina si de consumatori captivi pt produse de mana a doua comparati calitatea a doua produse de brand identice sa vedeti ce e in piata romaniei si cea din vest .in conditiile in care am fost prostiti pe fata e normal sa vina baietii rai si pe la noi in batatura pt ca ei observa rapid slabiciunile noastre ca natiune clasa politica ignora toate semnalele existente dec izbucnire a unui conflict militar nu vad actiuni concrete de intarire a capacitatilor de raspuns ,forme de organizare in caz de conflict sau macar modalitati de efectuare de simulari de atacuri din exterior au un ciudat mod de a ignora si manipula societatea si nici actiuni de preventie nu sunt intreprinse ,cat credeti ca ne vom mai bucura de asaziza liniste?

  3. Sunt curios cât o sa mai dureze "pacea".Poporul roman din păcate este "orb"

  4. Cand nu se mai gasesc metode de relansare economica trebuie pornit si razboiul ca astfel iti iau proprii cetateni gatu.Asa cu razboiul distragi atentia publica de la adevaratii inamici si anume bancile si guvernu care sunt mana in mana si ne jefuiesc pe zi ce trece.

  5. Ce dracu oameni buni?Nu ati invatat nimic din primul si al doilea razboi mondial,ca au fost finantate de aceleasi banci ambele tabere si ca razboiul e o afacere indiferent cu cine te bati?

  6. pentru tara ta trebue sa lupti orunde esti,mai rau sa ramai fara tara

  7. sunteti nebuni ,ce noi suntem in stare sa be batem cu o superputere militara ca rusia….hai sa fim seriosi…noi in prostia noastra trebuie sa avem un tratat cu rusia …nu sa facut din cauza politicienilor pupincuristi de dosuri occidentale,pana la urma noi tot carne de tun o sa ajungem ….adica noi astia amarati nu curvele de oameni care ne conduc….si saitul asta numai prostii spune …probabil ca istoria se repeta,noi suntem o natiune mica dar fara o viziune ,ne ducem pe curs in jos cu asa minti luminate ,sa va mai zic ceva sa vina rusii nu i bai,dar sa intre mai intai in clasa politica cum au facut in al doilea razboi mondial ,sa mai construiasca niste canale cu ei ….ca avem nevoie

  8. sunteti nebuni ,ce noi suntem in stare sa be batem cu o superputere militara ca rusia….hai sa fim seriosi…noi in prostia noastra trebuie sa avem un tratat cu rusia …nu sa facut din cauza politicienilor pupincuristi de dosuri occidentale,pana la urma noi tot carne de tun o sa ajungem ….adica noi astia amarati nu curvele de oameni care ne conduc….si saitul asta numai prostii spune …probabil ca istoria se repeta,noi suntem o natiune mica dar fara o viziune ,ne ducem pe curs in jos cu asa minti luminate ,sa va mai zic ceva sa vina rusii nu i bai,dar sa intre mai intai in clasa politica cum au facut in al doilea razboi mondial ,sa mai construiasca niste canale cu ei ….ca avem nevoie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *