Anunț șocant făcut de Lidl! Două produse vândute într-un magazin din Timiș pot să curenteze sau să explodeze

lidl-500x281

Concernul german Lidl informează că a pus la vânzare produse care pot pune în pericol viața clienților, și face apel la toți cei care au cumpărat produsele respective să le returneze de urgență.

Este vorba de un spot cu led-uri cu senzor, care poate electrocuta și o lanternă care poate exploda la încărcarea bateriei. Potrivit cetateanul.ro, prin două afișe amplasate într-un magazin din Lugoj, Lidl le recomandă clienților să returnze cele doua produse vândute la ofertă. Despre spot-ul cu led-uri cu senzori de mișcare, vândut de marca Livarno Lux, reprezentanții concernului german spun că: „Nu poate fi exclusă posibilitatea electrocutării clienților la folosirea produsului menționat mai sus. Din acest motiv, societatea Briloner Leuchten GmbH roagă clienții să aibă în vedere rechemarea și să nu mai folosească produsul descris mai sus”. Acest produs a fost pus în vânzare pe 17.07 2014 și poate fi returnat la orice magazin Lidl, chiar și fără bon fiscal.

becuri-led-lidl-bun-500x721

VEZI SI: Topul celor mai nocive alimente din supermarketuri

Un alt produs cu probleme este o lanternă, care se vinde din 18 ianuarie 2016, în magazinul din Lidl. „Nu este exclus ca la încărcarea bateriei să se formeze o presiune mare în interiorul produsului, care poate duce la explozia lui. Astfel, se creează un potențial pericol de rănire, întrucât consumatorii pot fi loviți de componente desprinse din produs”, se arată în anunțul prin care clienții sunt rugați „insistent” să nu mai folosească produsul. Și în acest caz, produsul poate fi returnat fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

lanterna-bun-500x708

VEZI SI: EXPLOZIV: Scandal in Supermarket! O mamica sustine ca a gasit portocale injectate cu SANGE!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *