Anunț-șoc! Se închide o televiziune! Pro TV renunță!

Anunț șocant pe piața media. O celebră televiziune din România se închide după 17 de emisie. Aceasta s-a aflat vreme îndelungată în portofoliul Pro TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului discută joi retragerea licenţei MTV România, din portofoliul Pro TV. Pro TV a anunţat recent într-un comunicat că operaţiunile MTV se întorc la licenţiator, Viacom International Media Networks, susţine paginademedia.ro.

Apărută în urmă cu 17 ani, pe 15 iunie 2002, MTV România a emis pe licenţa care emitea MCM România. Cinci ani mai târziu, postul de muzică a intrat în portofoliu Pro TV, care a semnat un contract cu Viacom International Media Networks.

De altfel, postul de televiziune a anunţat recent într-un comunicat că operaţiunile MTV se întorc la licenţiator, Viacom International Media Networks. Compania mai anunţa atunci că publicitatea pentru MTV (varianta internaţională) şi VH1 va fi vândută în România, de la 1 martie, de regia Thematic Channel.

Un alt post faimos de muzică a fost închis recent. Este vorba de canalul de muzică german Viva, deţinut de Viacom, care nu a fost închis oficial, după 25 de ani, pe 31 decembrie. Decizia de închidere a postului a fost anunţată de compania media care a cumpărat Viva în 2004.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *