Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
GENERAL

Anunț-șoc! Se închide o televiziune! Pro TV renunță!

1280px Logo Pro TV 2017.svg

Anunț șocant pe piața media. O celebră televiziune din România se închide după 17 de emisie. Aceasta s-a aflat vreme îndelungată în portofoliul Pro TV.

Consiliul Naţional al Audiovizualului discută joi retragerea licenţei MTV România, din portofoliul Pro TV. Pro TV a anunţat recent într-un comunicat că operaţiunile MTV se întorc la licenţiator, Viacom International Media Networks, susţine paginademedia.ro.

Apărută în urmă cu 17 ani, pe 15 iunie 2002, MTV România a emis pe licenţa care emitea MCM România. Cinci ani mai târziu, postul de muzică a intrat în portofoliu Pro TV, care a semnat un contract cu Viacom International Media Networks.

De altfel, postul de televiziune a anunţat recent într-un comunicat că operaţiunile MTV se întorc la licenţiator, Viacom International Media Networks. Compania mai anunţa atunci că publicitatea pentru MTV (varianta internaţională) şi VH1 va fi vândută în România, de la 1 martie, de regia Thematic Channel.

Un alt post faimos de muzică a fost închis recent. Este vorba de canalul de muzică german Viva, deţinut de Viacom, care nu a fost închis oficial, după 25 de ani, pe 31 decembrie. Decizia de închidere a postului a fost anunţată de compania media care a cumpărat Viva în 2004.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.