ANUNT SCANDALOS DESPRE PENSII

Dezbatere din Camera Deputaților pe proiectul legislativ care prevede tăierea pensiilor speciale a fost amânată fără niciun fel de explicație. Acuzații foarte grave în Parlament, între reprezentanții diverselor formațiuni politice.

PSD a blocat miercuri din nou, în Camera Deputaților, dezbaterea pentru eliminarea pensiilor speciale, a scris liderul liberal Rareș Bogdan, pe internet.

Inițiativa legislativă aparținea USR și ar fi trebuit să fie dezbătută miercuri în plenul Camerei.

Proiectul a fost depus în urmă cu doi ani în Parlament de deputații USR Claudiu Năsui, Cristina Prună, Cristian Seidler și propune desființarea pensiilor speciale pentru 7 categorii profesionale: parlamentari, funcționarii parlamentari, judecătorii Curții Constituționale, corpul diplomatic și consular, angajații Curții de Conturi, personalul aeronautic civil navigant profesionist și personalul auxiliar al instanțelor și al parchetelor.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

În plus, se prevede plafonarea pensiilor magistraților și a pensiilor militare.

Niciun fel de explicație

”Nemernicie! PSD a blocat iar dezbaterea din Camera Deputaților pentru eliminarea pensiilor speciale. Revin”, a scris Rareș Bogdan miercuri pe Facebook, pentru ca ulterior să vină și cu explicații:

”Proiectul a fost pus pe ordinea de zi, Camera este for decizional, dar au trecut, pur și simplu, peste el!! Fără nicio explicație!”, a mai precizat el.

”Azi putea fi o zi mare pentru democrația și echitatea din România, dar parlamentarii au amânat votul pentru legea USR privind eliminarea pensiilor speciale. Proiectul a fost pe ordinea de zi pentru vot, dar aleșii de la tribuna Parlamentului au trecut peste el, fără dezbatere sau măcar o explicație pentru amânare”, a punctat și USR pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice.

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.