Anunț pentru toți șoferii din România. Apare o nouă asigurare. Este fără precedent!

Persoanele fizice din România vor avea la dispoziție, din viitorul apropiat, un pachet de asigurare, construit într-o formă cum nu a mai existat până acum pe piață. Informația ne-a fost confirmată chiar de către cei care au gândit noul produs de asigurare.

Deşi spun că nu vor da detalii până la lansarea oficială a produsului, reprezentanţii Allianz Țiriac, firma care a conceput pachetul, au arătat, pentru Capital, că este vorba despre un produs din zona auto, destinat persoanelor fizice.

“ Pregătim un nou produs de asigurare auto menit să simplifice viaţa clienţilor din perspectiva acoperirilor oferite. În acest moment, produsul se află într-un proces de testare şi va fi lansat în perioada următoare.”, au transmis, pentru Capital, cei de la Allianz Țiriac.

Potrivit unor surse din piaţă, dar şi din zona supravegherii, noul produs va fi construit pe tiparul unui pachet CASCO-RCA, produs care este popular în Germania. Legislaţia din România nu permite vânzarea unui pachet în adevăratul sens al cuvântului, însă pot fi găsite formule.

De altfel, spun sursele noastre, Allianz Țiriac îşi selectează şi în acest moment clienţii persoane fizice inclusiv în funcţie de istoricul de CASCO. Mai clar, dacă un şofer care vrea RCA la Allianz Țiriac are şi CASCO la aceeaşi firmă, sau a avut şi nu a avut incidente, primeşte o reducere de până la 25%.

Noului produs, unic pe piaţă, I se vor adăuga, spun sursele noastre, şi o serie de servicii, cum ar fi asistenţă rutieră, maşină la schimb sau chiar consultanţă în relaţia cu service-urile.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *