ANUNT OFICIAL FACUT DE MAE: Se elimină vizele pentru această țară

Românii care doreau să călătorească în Thailanda aveau nevoie de viză care costa 50 de euro, însă de la 1 ianuarie aceasta a fost eliminată.

Autorităţile thailandeze eliberează viză de intrare şi la frontieră, pentru o perioadă de şedere de până la 15 zile. Pentru a obţine o viză de intrare în Thailanda, pe aeroport, va trebui sa vă deplasaţi, după coborârea din avion, la biroul “Oficiul Emigrări şi Vize Speciale, Diplomaţi şi Visa-On-Arrival”.

În urma deciziei autorităţilor thailandeze, în perioada 01.12.2018-31.01.2019, cetăţenii români sunt exceptaţi de la plata taxei menţionate pentru viza on arrival (maxim 15 zile). Atenţie! Cetăţenii români care doresc să rămână pe teritoriul Thailandei pentru o perioadă mai mare de 15 zile, sunt obligaţi să obţină, în prealabil, o viză de intrare de la Ambasada Regatului Thailandei la Bucureşti.

Deşi în Thailanda există practic trei anotimpuri, cea mai bună perioadă pentru călătorie este între octombrie şi aprilie, pentru că vremea este uscată şi răcoroasă. Printre ţările ce vor fi exceptate de la plata taxei se numără România, Bulgaria, China, Cipru, Letonia, Lituania, India, Kazahstan, Ucraina, Uzbekistan, Arabia Saudită.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *