“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Anunț OFICIAL al Rusiei. Este BREAKING NEWS!

rusia reactioneaza dupa ce uefa a mutat finala champions league de la sankt petersburg la paris 2 size6

Delegaţia rusă la negocierile cu Ucraina va elabora un acord politic care să includă elemente stabilite cu Kievul şi va propune un summit al preşedinţilor Rusiei şi Ucrainei, Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, care va fi posibil imediat ce tratatul va fi pregătit pentru a intra în vigoare, scrie mediafax.ro.

“Vom aplica o strategie în două etape pentru reducerea conflictului: una dintre etape este de tip militar, iar a doua este la nivel politic. Discuţiile au fost consistente şi constructive. Propunerile părţii ucrainene vor fi analizate în viitorul apropiat, vor fi transmise preşedintelui Rusiei şi vom oferi un răspuns. După discuţiile substanţiale de astăzi, am stabilit să propunem o soluţie politică şi este posibilă o întâlnire la nivel de preşedinţi pentru iniţierea tratatului”, a declarat Vladimir Medinski, şeful delegaţiei ruse, citat de agenţia Interfax.

“Negocierile pe tema unui acord privind neutralitatea şi privind statutul non-nuclear al Ucrainei intră într-o etapă practică; pentru creşterea încrederii, s-a decis reducerea în mod radical a activităţilor militare în direcţia oraşelor Kiev şi Cernigău (Cernihiv)”, a declarat, la Istanbul, adjunctul ministrului rus al Apărării, Aleksandr Domin.

“Rezultatele reuniunii de astăzi, de la Istanbul, sunt suficiente pentru o întâlnire la nivel de şefi de stat”, a afirmat, la rândul său, David Arahamia, unul dintre membrii delegaţiei Ucrainei.

Până în prezent, Rusia a respins ideea unui summit al preşedinţilor Vladimir Putin şi Volodimir Zelenski, argumentând că mai întâi trebuie să avanseze negocierile.

David Arahamia a declarat că Ucraina insistă pentru “un acord internaţional care să prevadă garanţii internaţionale de securitate”. “Vrem un mecanism internaţional privind garanţii de securitate, prin care statele garante să acţioneze în mod similar cu prevederile Articolului 5 al NATO şi chiar în mod mai ferm”, a afirmat David Arahamia, după negocierile de la Istanbul.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Un comentariu

  1. Daca Putin va accepta intilnirea cu poponarul, SE VA COMPROMITE IREMEDIABIL IN FATA POPORULUI RUS !!!

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.