Anunț în premieră! Andreea Esca vorbește despre plecarea din PRO TV!

Celebra prezentatoare ProTV, Andreea Esca, a vorbit despre plecarea din televiziunea care a consacrat-o și despre planurile sale de viitor.

Andreea Esca a spus la ce ar alege să renunţe în momentul de faţă între televiziune şi lumea online-ului, având în vedere că deţine Alist Magazine, dar este implicată şi în multe alte activităţi.

„La asta cu renunţatul este o chestie la care mă mai gândesc din când în când şi îmi aduc aminte că un prieten mi-a spus într-o zi: Știi care e problema ta? Nu ştii verbul a abandona. Și probabil chiar e o problemă – ea poate părea ca o calitate, dar să ştii că poate fi foarte bine o problemă. Nu sunt în stare. Deşi, am foarte multe lucruri şi câteodată mă gândesc: Poate ar trebui să mai tai din ele, să mai renunţ la ceva, nu sunt în stare tocmai pentru că, ajungem la începutul discuţiei noastre, le fac din plăcere. Știi că dacă aş face ceva… uite, să zicem: , aş zice: Bine, uite, o tai pe asta pentru că o să rămân cu asta, dar nu e despre asta! Adică nu este despre asta! Și atunci nu ştiu ce să îţi spun. Sigur că televiziunea rămâne prima mea dragoste. Adică, în momentul ăsta, ca să răspund totuşi la întrebare, aş renunţa la online. Nu aş renunţa încă la televiziune, chiar dacă tu o să îmi spui: E tot despre a iubi. Adică da, şi dacă este pe moarte, ce, nu mai stai lângă un om, pentru că este pe moarte, dacă îl iubeşti?! Aşa o să stau şi eu în televiziune, până o să moară. Dacă o să moară, o să moară cu mine acolo. Adică nu mi se pare fair să o abandonez acum, la greu! Aşa cum nu mi s-a părut fair să abandonez print-ul. Deci, când am plecat din print către online, am zis: Asta e, trebuie să mergem, să nu ştiu ce, după care am dat drumul site-ului, după care, mi-am dat seama după câteva luni că: Nu, nu e ok, eu nu pot să las print-ul să moară, pentru că mie îmi place. Eu iubesc revistele, să simt cum miroase hârtia, să dau pagina, să văd pozele mari, lucioase, nu numai pe calculator”, a declarat Andreea Esca într-un interviu, citat de dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.