Anunț în miez de noapte al Olguței Vasilescu: ‘O nouă lege a PSD a fost promulgată’ – Cine va primi sume importante de la stat

Anunț în miez de noapte al Liei Olguța Vasilescu! Fostul ministru al Muncii și Justiției Sociale a anunțat că o nouă lege a Partidului Social Democrat a fost promulgată.

Potrivit acesteia, mii de persoane vor primi bani de la stat. Este vorba despre polițiști și militari. Banii vor fi folosiți pentru achitarea ratelor la locuință, a precizat Vasilescu.

„O nouă lege a PSD a fost promulgată ieri. Polițiștii și militarii primesc sume de bani de la stat pentru achitarea ratelor la locuință”, a informat Lia Olguța Vasilescu.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru modificarea legilor privind statutul Poliţistului, respectiv a Statutului cadrelor militare. Potrivit actelor normative, politiştii şi militarii care beneficiază de compensaţia lunară pentru chirie o pot folosi pentru plata ratei locuinţei achiziţionate.

Citiți și:  PSD, acuzaţii GRAVE: Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare JAF din istoria modernă a țării

La legea 360/2002 privind statutul Poliţistului, la articolul 31 au fost adoptate următoarele modificări: „Politistul care îndeplineşte condiţiile de acordare a compensaţiei lunare pentru chirie şi care contractează un credit imoboliar/ipotecar destinat achiţiziţionării unei locuinţe, beneficiază de compensaţia lunară pentru chirie, pe o perioadă ce nu poate depăşi durata de derularea a creditului respectiv, pentru plata ratei sau pentru a unei fracţiuni din rata aferentă creditului. În această situaţie, compensaţia lunară pentru chirie se acordă în cuantumul prevăzut la alin. (1), dar nu poate depăşi rata lunară plătită pentru creditul imoboliar/ipotecar ”,

De asemenea, potrivit proiectului de lege, compensaţia lunară pentru chirie se acordă pentru o singură locuinţă achiziţionate pe timpul carierei. De altfel, proiectul prevede că sumele pot fi justificate cu un contract de vânzare-cumpărare cu plata în rate a locuinţei, scrie Mediafax.

Citiți și:  FARA PRECEDENT! Caramitru, VAL de JIGNIRI grotești la adresa votanților PSD: Sunt prosti de bubuie și nu știu sa facă nimic

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile