Anunț exploziv! Se retrage definitiv! Un simbol al muzicii românești părăsește scena, după aproape șase decenii de activitate

Anunț EXPLOZIV! Se retrage această vedetă! Este cunoscută drept un simbol al muzicii românești, având în spate o carieră de aproape șase decenii de activitate.

Chiar dacă ar mai putea să activeze, artista a luat această decizie pentru a-i fi aproape soțului său. Este vorba despre Maria Ciobanu, o adevărată emblemă a cântecului popular românesc.

„Spre liniștea răuvoitorilor și cârcotașilor, mama a luat decizia să-și încheie definitiv cariera muzicală. În ultimii ani și-a asumat un risc enorm de dragul publicului său venind în România. Se află în Los Angeles, la sora mea, Camelia Ciobanu Filip și nu știu când va mai veni în țară.

VEZI SI: DOLIU in LUMEA ACTORILOR: FLORIN PIERSIC indurerat dupa moartea DUBLURII SALE

A ales să-I fie aproape soțului dânsei care nu s-a simțit prea bine în ultima perioadă”, a declarat fiul respectabilei artiste, Ionuț Dolănescu, de asemenea rezident în Statele Unite, potrivit Libertatea.

În America, Maria Ciobanu beneficiază de asigurare și asistență medicală, dar și de pensie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.