fbpx
ECONOMIC

Anunt DEVASTATOR pentru toți clienții RCS&RDS! Compania va face schimbări radicale

rcc

La finalul trimestrului trei al anului trecut, compania alimenta cu energie electrică 102.508 locuri de consum, din care marea majoritate, adică 96.666, sunt locuri de consum ai consumatorilor casnici.

RCS&RDS, cunoscut prin faptul că era furnizorul de electricitate cu cele mai mici preţuri pentru clienţii casnici, a majorat substanţial preţurile în noua ofertă pe care o propune.

La Digi Energy, preţul propriu de furnizare a energiei electrice în cadrul ofertei tip pentru clienţi casnici (preţ de listă) este de 0,255 lei/KWh, fără TVA, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, fără TVA, scrie Economica.net.

Dacă eşti deja client Digi la serviciul de televiziune prin cablu Digi TV şi/sau la serviciul de internet fix Digi Net, beneficiezi de preţul de 0,230lei/KWh, fără TVA-preţ de furnizare, la care se adaugă taxa de rezervare de 0,2 lei/zi, făra TVA, se arată pe pagina de internet a furnizorului.

În oferta veche, compania avea un preţ pentru energie de doar 0,19 lei/kWh (scădea la 0,18 lei pentru cei care sunt abonaţi la alte servicii Digi), fără tarifele de transport, distribuţie şi taxe, la care se adaugă un abonament de 0,20 lei pentru fiecare zi de consum.

Aşadar, RCS&RDS a operat o majorare de 34% a preţului energiei electrice în oferta sa, fie ca urmare a creşterii preţurilor din ultimele luni din piaţa de energie, fie din cauza efectelor apariţiei preţurilor reglementate pentru următorii trei ani.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.