Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
POLITICA

Anunț devastator pentru Liviu Dragnea! Firea declară război! Anunț de ultimă oră privind candidatura la prezidențiale

wwq

Gabriela Firea a făcut o declaraţie incendiară care ar putea să-i dea mari bătăi de cap liderului PSD, Liviu Dragnea. Ea a vorbit despre o eventuală candidatură la prezidenţiale.

Gabriela Firea a vorbit din nou despre varianta de a candida la orice funcţie la care va candida Liviu Dragnea, pentru a-i face concurenţă. Primarul Capitalei se declară dezamăgită de sociologul Marius Pieleanu, care a susţinut că Firea va candida la prezidenţiale din partea Pro România.

“Priveam şi eu la un post de televiziune declaraţiile care păreau foarte ferme ale unui domn profesor, sociolog, analist care scotea din burtă tot felul de informaţii despre mine. Pur şi simplu m-a dezamăgit. Putea să mă sune şi să mă întrebe. Nu este nimic adevărat, nici că m-am gândit, nici că am luat în calcul aşa ceva. Nu am vorbit cu domnul Ponta nici acest subiect, nici alt subiect. Probabil că face parte din planul de denigrare a mea.

Ce am spus eu este că, având în vedere că domnul Dragnea îmi face viaţă imposibilă la Primăria Capitalei, am spus la supărare că, dacă tot îmi face dumnealui viaţă un calvar, o să vin şi eu după dumnealui oriunde va candida. Și dacă va candida la Teleorman, mă voi duce şi eu şi mă voi înscrie”, a declarat Firea.

Ea a vorbit şi despre bugetul pe 2019, afirmând că se „încalcă legi”. „Prin legea bugetului de stat nu poţi să modifici legi organice, nu poţi să modifici Constituţia, nu poţi să modifici legea finanţelor publice locale, nu poţi să modifici legea administraţiei publice locale şi nici legea serviciilor publice locale. Prin urmare, sunt o serie de legi care sunt încălcate prin acest proiect de buget. Voi trimite toate aceste documente instituţiilor abilitate şi sper ca în al 12-lea ceas se va face dreptate şi că o ranchiună politică nu se răsfrânge asupra cetăţenilor. (…) Dacă nu vom reuşi să modificăm bugetul nici în Guvern şi nici în Parlament, ne vom adresa şi altor foruri. (…) Vom găsi soluţii, dar bine şi uşor nu va fi.”, a spus Gabriela Firea.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.