Anunt DEVASTATOR despre Mihai Constantinescu, la o luna de la internare. Medicii au spus adevarul

Dupa ce in urma cu cateva zile s-a aflat ca artistul a fost deconectat, deoarece poate respira singur, se pare ca lucrurile nu stau asa.

Ultima ora: Mihai Constantinescu, conectat la aparate, din nou. Conform unor surse medicale citate de mediafax.ro, artistul este conectat la aparate. Acesta e internat in spital de o luna, dupa ce pe 13 mai a suferit 3 stopuri cardiace. Sotia lui si fosta sotie, Mihaela, se ocupa indeaproape de el.

In prezent, Mihai Constantinescu este internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Acesta este intubat si ventilat mecanic deoarece respiratia lui nu este normala. O sursa medicala sustine ca deconectarea lui nu este posibila, momentan, cum artistul nu poate respira normal, singur.

Mihai Constantinescu, probleme cu respiratia
„Dimineaţa, la raport, el era încă pe ventilaţie. Nu are respiraţii spontane”, au transmis sursele citate.

Luni, in presa din Romania, a aparut o informatie care a bucurat publicul. Conform ei, Mihai Constantinescu ar fi fost deconectat de la aparate deoarece poate respira singur. In plus, aceeasi sursa sustinea ca artistul si-a miscat si degetele. Acum informatia este negata.

„Tocmai asta era culmea, că nu avea respiraţii, să spunem spontane. Nu aveau cum să-l deconecteze pentru că nu avea respiraţii”, au declarat sursele medicale.

Prietenii se roaga pentru Mihai Constantinescu
”Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău. Şi atunci noi ne gândim că este imposibil să moară acum, de ce să moară? Şi atunci altă stare i se transmite subiectului respectiv, care e bolnav”, a declarat Adrian Daminescu în cadrul unui interviu oferit la TV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.