ANUNT DE ULTIMA ORA PENTRU TOTI SOFERII CU MASINI DIESEL

Mii de şoferi din ţara noastră și din Europa sunt în pericol. Sunt vizate toate persoanele cu mașini diesel. Este vorba despre o directivă extrem de dură care i-ar putea obliga pe conducătorii auto să tragă ‘pe dreapta’.

Cum s-a ajuns la o asemenea situaţie? România este pusă în faţa faptului împlinit. Comisia Europeană e pe cale să sesizeze Curtea Europeană de Justiţie, iar ţara noastră se va afla printre ţările vizate. Calitatea aerului este de vină.

Această situație ar putea conduce la instituirea de limite privind circulația mașinilor diesel în orașele mari. Comisia Europeană vrea să intensifice presiunile asupra țărilor acuzate că nu iau măsuri eficiente pentru îmbunătățirea calității aerului în zonele urbane.

Karmeneu Vella, comisarul Uniunii Europene pentru Mediu, Afaceri Maritime și Pescuit, ar putea trimite o sesizare către Curtea de Justiție a blocului comunitar (CJUE) din cauza refuzului autorităților de a adopta măsuri necesare diminuării poluării, conform mediafax. Situația ar putea duce la impunerea de limite privind circulația mașinilor cu motoare diesel în marile orașe.

Mai mult, Comisia a anunțat oficial că urmează să decidă dacă lansează sau nu procedurile de sancționare a celor nouă state membre UE, printre care se numără și țara noastră, evaluate în privința măsurilor de îmbunătățire a calității aerului în orașe.

La sfârșitul lunii ianuarie, Comisia Europeană a somat țara noastră, precum și alte opt state europene, să ia măsuri pentru a diminua poluarea aerului, până la sfârșitul săptămânii viitoare. În caz contrar, urmează să fie lansate procedurile de sancționare. Țările cu probleme sunt România, Cehia, Germania, Spania, Franța, Italia Ungaria, Slovacia și Marea Britanie. – Sursa: Bugetul.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Acest articol a fost citit de:14 ori şi are 82k likeuri…… ?!

  2. Mai duceți-vă dracului cu mUE-a voastră cu tot . Ce a pus această mUE o graniță și la atmosferă ? , Marii poluatori sunt SUA , China , etc În SUA se consumă peste o tonă de carburant pe cap de locuitor ( adica de la cel cu barba sură până la cel cu țâța-n gură ) , A auzit cineva în SUA sau China de rahatul inventat de corporații în Europa euro 1,2,3,4,5,6,,7….n , Tară de căcat cu conducători de căcat , adusă în stadiul de colonie , unde fac legi țoti borfași .

  3. Mai duceți-vă dracului cu mUE-a voastră cu tot . Ce a pus această mUE o graniță și la atmosferă ? , Marii poluatori sunt SUA , China , etc În SUA se consumă peste o tonă de carburant pe cap de locuitor ( adica de la cel cu barba sură până la cel cu țâța-n gură ) , A auzit cineva în SUA sau China de rahatul inventat de corporații în Europa euro 1,2,3,4,5,6,,7….n , Tară de căcat cu conducători de căcat , adusă în stadiul de colonie , unde fac legi țoti borfași .

  4. Acest articol a fost citit de:14 ori şi are 82k likeuri…… ?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *