Anunț de ultimă oră. Nu pot fi majorate TOATE pensiile cu 40%!


Radu Soviani a declarat luni că nu pot fi majorate toate pensiile cu 40%, însă cele de 1.000 – 1500 RON pot fi majorate și chiar există resurse să fie majorate cu 40%, ba poate chiar cu 50%.

„S-a făcut o lege de rectificare bugetară mincinoasă, pentru că legea de rectificare bugetară spune că PIB-ul anului 2020 va crește cu 22 de miliarde de lei față de anul trecut, corespunzător unei scăderi economice de doar -1,9%, supraestimată de 4 ori căderea economică față de majoritatea prognozelor care merg la 8%.

Evident că proiectul de buget devenit lege este maculatură. Plâng copacii după lemnul care a fost tăiat, pentru a face acel proiect de buget. Cu un astfel de proiect mincinos evident nu sunt resurse pentru nimic, decât prin datorii”, a spus jurnalistul economic Radu Soviani, luni seară, la Antena 3.

Radu Soviani: Nu pot fi majorate toate pensiile cu 40%
„Dacă mă întrebați pe mine există un anumit spațiu destul de mare pentru majorarea pensiilor, nu cu 40% și nu pentru toată lumea. Asta să ne fie foarte clar. (…) Pensiile de 1.000 – 1500 RON pot fi majorate și chiar există resurse să fie majorate cu 40%, ba poate chiar cu 50%.

Este vorba despre spațiul bugetar în ceea ce înseamnă cheltuielile cu dobânzile, pentru că Banca Națională și Mugur Isărescu țin dobânzile sus afectează triplu economia României ”, a mai spus Soviani.

Jurnalistul economic Radu Soviani a făcut declarațiile luni seară la Antena 3, în cadrul emisiunii „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *