Anunt de ultima ora. Liviu Dragnea este disperat! Lovitură dura primita in puscarie

Anunț de ultimă oră făcut de Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, are acuză faptul că fostului lider al PSD nu i se acordă drepturile legale. ”Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, arată avocata

Răsturnare de situație în cazul lui Liviu Dragnea: fostul lider PSD nu va mai primi permisia de 24 de ore de la închisoare, așa cum se aștepta.

Anunțul a fost făcut chiar de avocata lui, care a spus că nu-și explică acest refuz, pentru că nu ar exista motive. ”Poate pentru că este Liviu Dragnea”, a comentat avocata.

Recompense pentru deținuți
În data de 17 a fiecărei luni, de regulă, în penitenciarul Rahova se analizează din oficiu situaţia deţinuţilor care ies la muncă. Dacă ei acumulează 60 de credite – creditele se acumulează în fiecare zi, în funcţie de orele muncite – un deţinut poate obţine o recompensă, fie sub forma unei zile libere, fie poate să obţină suplimentare de pachet.

În aceste condiții, Comisia de Acordare a Recompenselor din Penitenciarul Rahova a decis vineri că Liviu Dragnea poate beneficia de o permisie de 24 de ore.

Între timp, însă, avocata Flavia Teodosiu a aflat că această permisie nu i-a fost acordată clientului ei, precizează digi24.ro.

Nu a fost dat un motiv
”Acesta este un drept care se conferă conform legii, legea dispune ca orice om aflat în privare de libertate, orice om are dreptul la o permisie o dată pe lună sau la anumiți timpi, urmare a îndeplinirii tuturor obligațiilor, în contextul în care el lucrează.

Și atunci, conform legii, i se acordă această permisie. Dar lui nu i s-a dat, deși are toate drepturile”, a declarat Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, conform sursei citate.

”Nu știu din ce motive, pentru că nu s-a dat motivul. Asta e marea problemă”, a adăugat avocata.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *