SOCIETATE

Anunț de ULTIMA ORA în cazul Caracal! Ce au decis părinții Alexandrei: Față în față cu criminalul

Părinții Alexandrei Măceşanu au fost joi la audieri la Poliția Caracal unde este prezent și criminalul Gheorghe Dincă. Mama și tatăl Alexandrei le-au spus anchetatorilor ce decizie au luat în privința daunelor.

Surse din anchetă au declarat, joi, pentru Mediafax, că părinţii Alexandrei Măceşanu au declarat la audierile de la sediul Poliţiei Caracal că nu se vor constitui parte civilă în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă.

Mama și tatăl Alexandrei au fost audiați la Poliția Caracal și au declarat că nu vor bani de pe urma acestei tragedii.

Gheorghe Dincă este de asemenea prezent, alături de avocatul său și va participa joi la percheziția informatică. Anchetatorii au de verificat aparatura ridicată din casa groazei, precum laptopul și aparatul de fotografiat.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că familia Luizei Melencu a depus o cerere la DIICOT în dosarul ce vizează ancheta privind crimele din Caracal, prin care cere daune de 300.000 euro.

Procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele.

Suspectul susține că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.