ANUNT de ULTIMA ORA din partea lui DRAGNEA despre LEGEA FUMATULUI

Legea fumatului trebuie sa ramana nemodificata, a declarat, marti, presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, lider al PSD.

El a adaugat ca acest subiect a fost discutat in sedinta de luni a grupului deputatilor PSD.
„Le-am adus aminte colegilor mei ca aceasta lege a fost deblocata de mine dupa ce a fost blocata foarte mult timp. Chiar daca unii colegi n-au fost fericiti, am spus atunci ca este o lege utila, chiar daca este o lege dura, chiar daca or sa fie suparati cei care sunt fumatori ca si mine, trebuie sa ne gandim la doua lucruri importante — la sanatatea copiilor si a celor care nu fumeaza, chiar si la sanatatea fumatorilor, ca poate odata ne trezim si aceasta lege ne ajuta sa ne lasam de acest viciu pagubos. Nu mi-am schimbat parerea. Nu vad de ce ar trebui sa modificam legea. In consecinta, pozitia mea este foarte clara — legea trebuie sa ramana nemodificata. (…)… Aceasta lege nu va fi modificata”, a declarat Dragnea la Palatul Parlamentului. (Sursa)

VEZI SI: TREBUIE SA CITESTI ASTA: După 1990, România a fost trădată de chiar președinții ei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.