“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALNOUTATISTIRI

ANUNT de ULTIMA ORA de la MINISTERUL EDUCAȚIEI. In toate şcolile din ţară s-a dat ordin să fie organizate ședințe cu părintii

directori scoli timis 728x336

După ce Poliţia Română a început o campanie de informare privind jocurile video şi riscurile la care sunt supuşi copiii care le accesează online, după ce în tările vecine au existat adolescenţi care s-au sinucis din cauza jocului BALENA ALBASTRĂ, a venit rândul Ministerului Educaţiei să se sesizeze.

Gabriel Ispas, secretar de stat în ministerul Educaţiei, a declarat că în toate şcolile din ţară s-a dat ordin să fie organizate ședințe cu părintii, pentru a-i preveni pe aceștia privind pericolul la care se expun elevii care joacă astfel de jocuri pe Internet.

„Împreună cu instituţiile abilitate vom vedea modul în care vom putea restricționa un asemenea joc, nici nu se poate numi joc, un asemenea joc morbid pe teritoriul României pentru adolescenţii noştri.

Am solicitat Inspectoratelor Şcolare Judeţene să fie convocate la nivel de fiecare unitate de învăţământ, comisiile diriginţilor şi ulterior şedinţe cu părinţii pentru a se explica, în primul rând ce este acela un joc şi ce nu este un joc şi care pot fi consecinţele nefaste ale unor asemenea absurde jocuri.

Consilierii şcolari sunt alertaţi pentru a discuta cu copiii şi pentru a-i face să înţeleagă că nu orice este un joc şi mai mult de atât nu ne putem juca cu sănătatea noastră”, a declarat Ispas.
Secretarul de stat a menţionat că şi poliţiştii se vor deplasa săptămâna viitoare prin şcoli pentru a le explica elevilor consecinţele acestui joc.

„Atât Ministerul de Interne şi am văzut aseară că şi reprezentanţii Patriarhiei au acţiuni care sunt gândite la fel. Vom intensifica acţiunile de colaborare pentru a ne plia, Inspectoratul Judeţean Iaşi ne-a anunţat că reprezentanţii Poliţiei române se vor deplasa săptămâna viitoare prin şcoli pentru a le explica elevilor consecinţele acestui joc„, a precizat oficialul din Ministerul de Interne. SURSA: a1.ro

VEZI SI: ALERTĂ în școlile din România! Elevi asfixiați din cauza jocului „BALENA ALBASTRĂ”. Cum se joaca acesta:

VEZI SI: DE CE JOACĂ adolescenţii Balena Albastră. DEZVĂLUIRILE incredibile ale unui poliţist care s-a infiltrat în grupurile morţii (FOTO&VIDEO)

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.