ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ de la ANAF. Breaking News


ANAF avertizează că nu transmite email-uri contribuabililor pentru a anunţa controale fiscale sau ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală.

Avertismentul vine după ce,în ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF email-uri de la o adresă care nu aparţine instituţiei.

„Precizăm că ANAF informează contribuabilii cu privire la o viitoare inspecţie fiscală printr-un aviz de inspecţie, conform art. 102 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, iar în cazul controalelor DGAF acestea sunt inopinate şi operative. În ultimele 24 de ore, persoane necunoscute au transmis în numele ANAF email-uri de la o adresă care nu aparţine instituţiei noastre. Atragem atenţia că ANAF nu transmite aceste mesaje. Sfătuim contribuabilii să nu transmită vreun reply sau să acceseze link-uri indicate în mesajele text”, se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.

Citiți și:  ANAF scoate TUNURILE grele. Incep VERIFICARI masive

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.