Anunț de ULTIMA ORA! Dăncilă este distrusă! Breaking news

Viorica Dăncilă a primit o lovitură cruntă din partea ALDE. Mai exact, din partea lui Teodor Meleşcanu, cel care a fost ministru de Externe.

Fostul ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, a contrazis-o public pe Viorica Dăncilă pe subiectul George Maior. Mai exact Meleşcanu a susținut că rechemarea din postul de ambasador la SUA a fost trimisă spre avizare încă din 8 mai. Anterior, Dăncilă a spus extrem de categoric că nu a primit nicio solicitare de la Miniterul de Externe.

„În legătură cu declaraţia dnei prim-ministru Viorica Dăncilă potrivit căreia nu a primite la Ministerul de Externe nicio cerere de rechemare a ambasadorului George Maior, dl Teodor Meleşcanu face următoarele precizări :

Citiți și:  PSD, zguduit din temelii. Viorica Dancila, DEZVALUIRI incomode

„Memorandumul privind propunerea de rechemare a dlui ambasador George Maior a fost trimis spre avizare prim-ministrului, prin poşta specială, la data de 8 mai 2019, aşa cum rezultă din documentul de expediţie, urmând ca după avizarea de către dna prim-ministru să fie trimis preşedintelui României.

Prin declarația sa, Meleșcanu practic vine și spune că Dăncilă a mințit, ținând cont că ea a declarat că nu a primit niciun document privind rechemarea lui Maior din funcția de ambasador al României în SUA.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile