Anunț de ULTIMA ORA cu privire la CRESTEREA ALOCATIILOR

Marius Budăi, ministrul Muncii, a participat marți la dezbaterile pe marginea bugetului de stat, ce au avut loc în comisiile buget-finanțe, acolo unde a fost atins și subiectul majorării alocațiilor.

Ministrul Muncii a declarat că actualul guvern ia în calcul creşterea alocaţiilor, însă s-a ferit să propună un termen pentru acest lucru.

„Am să mă abţin de la declaraţii politice. Asigurarea unui trai mai bun clar că îl facem şi avem aceste majorări de pensii şi salarii. Esste în atenţia noastră şi majorarea acestei alocaţii, dar în grija Ministerului Muncii sunt foarte multe categorii”, a spus Budăi, dând exemplu majorări de 500 la sută pentru invalizi, veterani de război,” a declarat Marius Mudăi.

Citiți și:  PSD: Ultima UMILINTA a guvernului PNL la adresa românilor este INCREDIBILA

Ministrul Muncii susţine că, în fond, şi aceste majorări au fost date tot pentru creşterea nivelului de trai al familiei:

„Noi analizăm, cifrele vor fi puse pe masă. Nu trebuie strict pentru alocaţia copilului, familia per total, să facem ceva pentru ea, nu strict pentru copii. Ne gândim şi când vom avea cifrele, le vom dezbate”, a promis ministrul.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile